Przetargi.pl
Dostawy chleba na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 44-268 Jastrzębie-Zdrój, ul. C. K. Norwida 23
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 4759230 , fax. 32 475 92 33
  • Data zamieszczenia: 2015-12-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. C. K. Norwida 23 23
    44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
    tel. 32 4759230, fax. 32 475 92 33
    REGON: 00031980700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy chleba na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Chleb CPV 15811100-7 L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość 1.Chleb pszenno-żytni (foliowany, krojony o masie 0,2 kg) - 115000kg 2.Chleb pszenny (foliowany, krojony o masie 0,2 kg) kg - 12500 kg Pieczywo będzie dostarczane sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie od 11.01.2016 do 11.01.2017 od poniedziałku do soboty w godzinach od 8.00 do 10.00. Chleb dostarczany będzie w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego opakowania powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości, powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), oraz warunki przechowywania. Zamawiający zobowiązuje jednocześnie Wykonawcę do tego, aby jakość dostarczanego chleba, sposób jego pakowania, a także rodzaj używanych opakowań zbiorczych oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa powodowały obniżenie ponoszonych przez Zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych odpadów
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158111007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający rezygnuje z możliwości żądania wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach