Przetargi.pl
DOSTAWY CHLEBA

Areszt Śledczy w Hajnówce ogłasza przetarg

  • Adres: 17-200 Hajnówka, ul. Warszawska 67
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008 , fax. 0-85 6832978
  • Data zamieszczenia: 2012-01-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Hajnówce
    ul. Warszawska 67 67
    17-200 Hajnówka, woj. podlaskie
    tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008, fax. 0-85 6832978
    REGON: 00125205700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY CHLEBA
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa chleba baltonowskiego krojonego, foliowanego na potrzeby Aresztu Śledczego w Hajnówce w ilości 33 945,00 kg. (Przybliżona max. wielkość zamówienia - ok 93,00 kilogramów dziennie. Wielkość dostawy w soboty i dni poprzedzające dni wolne ustawowo jest zwiększona dwukrotnie.a)Podana ilość jest ilością max. w ciągu trwania umowy i może ulec zmianie w zależności od aktualnej liczby osób osadzonych przebywających w jednostce penitencjarnej. b)Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia: 1.każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie; 2.każdy dostarczany produkt nie może odbiegać od Polskich Norm 3.na każde żądanie zamawiającego wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi. 4. chleb powinien być pokrojony na równe kromki grubości w zakresie od 11 do 13 mm. c)Wymagania jakościowe : Chleb świeżo pokrojony, bez zakalca, równomiernie zabarwiony, niekruszący się, bez obecności grudek mąki i soli, bez objawów pleśnienia, psucia i zawilgocenia. d)Wymagania w zakresie opakowań i oznakowań: 1) Dostawy powinny być realizowane w opakowaniach wykonawcy bez dodatkowych opłat 2) Oznakowany zgodnie z rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007r. w sprawie znakowania środków spożywczych Dz.U. 2007 nr 137, poz. 966 oraz PN-A74110 Pakowanie , przechowywanie i transport pieczywa 3) Bochenki powinny być zapakowane w woreczki foliowe specjalnie do tego celu przystosowane. Chleb powinien być ułożone w opakowaniu plastikowym w sposób niepowodujący uszkodzeń i jego deformacji.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158111007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach