Przetargi.pl
Dostawy artykułów żywnościowych z grup wspólnego słownika zamówień publicznych CPV 01530000-1 i CPV 15100000-9

Zakład Karny Kraków Nowa-Huta ogłasza przetarg

  • Adres: 31-988 Kraków, ul. Spławy 2
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 643-83-00 , fax. 012 6451554
  • Data zamieszczenia: 2010-10-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Kraków Nowa-Huta
    ul. Spławy 2 2
    31-988 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 643-83-00, fax. 012 6451554
    REGON: 00031997700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów żywnościowych z grup wspólnego słownika zamówień publicznych CPV 01530000-1 i CPV 15100000-9
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zakład Karny w Krakowie nowej Hucie, 31-988 Kraków, ul. Spławy 2, ogłasza przetarg nieograniczony na dostawy do Zakładu Karnego Kraków Nowa Huta artykułów żywnościowych z grup wspólnego słownika zamówień publicznych CPV 01530000-1 i CPV 15100000-9 o pełnej przydatności do spożycia, zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie Polskimi Normami i wymogami, , wg specyfikacji zamieszczonej poniżej: Część I - warzywa i owoce - CPV 01530000-1 1.Buraki czerwone 5600kg 2.Cebula 4000 kg 3.Jabłka deserowe 3200 kg 4.Kapusta biała 5600 kg 5.Kapust czerwona 5600 kg 6.Marchew 5600 kg 7.Pietruszka 1600 kg 8.Seler 1600 kg 9.Ziemniaki 56000 kg 10.Truskawki (czerwiec 2011) 150 kg termin realizacji zamówienia od 01.11.2010 r do 31.06.2011 Część II - warzywa kiszone - CPV 01530000-1 1.Kapustakiszona 1600kg 2.Ogórekmałosolny 1600 kg termin realizacji zamówienia od 01.11.2010 r do 31.06.2011 Część III - wędliny - CPV 15100000-9 1.Kaszanka 1800 kg 2.Kiełbasa biała 720 kg 3.Kiełbasa biwakowa 2 400 kg 4.Kiełbasa drobiowa 60 kg 5.Kiełbasa grillowa 70 kg 6.Kiełbasa krakowska 156 kg 7.Kiełbasa lanszmit 1920 kg 8.Kiełbasa mielonka 1440 kg 9.Kiełbasa mielonka drobiowa 120 kg 10.Kiełbasa sądecka drobiowa 120 kg 11.Kiełbasa szynkowa 120 kg 12.Kiełbasa toruńska 720 kg 13.Kiełbasa tyrolska 840 kg 14.Kiełbasa wiejska 204 kg 15.Kiełbasa zwyczajna 1920 kg 16.Kiełbasa parówkowa 1920 kg 17.Parówki drobiowe 1920 kg 18.Kiełbasa golonka 160 kg 19.Smalec ze skwarkami 840 kg 20.Smalec 960 kg 21.Salceson wieprzowy 1920 kg 22.Pasztetowa wieprzowa 1920 kg 23.Kiełbasa mortadela 1920 kg termin realizacji zamówienia od 01.11.2010 r do 31.10.2011
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: brak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach