Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15110000-2 (mięso), CPV 15131100-6 (produkty mięsno- wędliniarskie) i CPV 15131000-5 (konserwy) do jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi.

Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg

  • Adres: 99100 Łęczyca,
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 243 880 008
  • Data zamieszczenia: 2016-11-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
    99100 Łęczyca, woj. łódzkie
    tel. 024 3880000, 3880032, fax. 243 880 008
    REGON: 32123000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15110000-2 (mięso), CPV 15131100-6 (produkty mięsno- wędliniarskie) i CPV 15131000-5 (konserwy) do jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi.
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    część pierwsza: mięso (kod CPV 15110000-2) WIEPRZOWINA 1. Łopatka wieprzowa 3 D (bez nogi i golonki)- 10700 kg 2. Mięso gulaszowe II kl (nie mrożone)- 7300 kg 3. Mięso mielone wieprzowo – wołowe (nie mrożone)- 32300 kg 4. Karkówka wp/bk- 2610 kg WOŁOWINA 5. Mięso gulaszowe kl II (nie mrożone)-16250 kg część druga: produkty mięsno - wędliniarskie (kod CPV 15131100-6) 1. Kiełbasa parówkowa- 9800 kg 2. Mortadela-1660 kg 3. Kiełbasa zwyczajna- 19500 kg 4. Kiełbasa podwawelska- 14500 kg 5. Kiełbasa krakowska- 11900 kg 6. Kiełbasa golonkowa- 14000 kg 7. Mielonka wieprzowa- 9700 kg 8. Kiełbasa żywiecka- 5350 kg 9. Kiełbasa dębicka- 500 kg 10. Pasztet wołowo– wieprzowy- 8850 kg 11. Kaszanka- 8800 kg 12. Salceson włoski- 11200 kg 13. Szynka wieprzowa gotowana- 3600 kg 14. Pieczeń rzymska- 11700 kg 15. Pieczeń myśliwska- 11500 kg 16. Kiełbasa mielonka wieprzowa- 2600 kg 17. Szynka tyrolska- 12600 kg 18. Kiełbasa zielonogórska- 5300 kg część trzecia: konserwy (kod CPV 15131000-5 ) 1. Konserwa turystyczna typu mielonka 290-300 g- 14000 kg 2. Przysmak śniadaniowy 300 g- 13700 kg 3. Szynka konserwowa 110g -130g- 1630 kg 4. Pasztet Sojowy Alupak 110g -130g- 500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający przewiduje konieczności wpłaty wadium przed upływem terminu składania ofert. Ustala się wadium w wysokości: Część I: 10 000,00 zł słownie: dziesięć tysięcy złotych 00/100 Część II: 20 000,00 zł słownie: dwadzieścia tysięcy złotych 00/100 Część III: 3 000,00 zł słownie: trzy tysiące złotych 00/100.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach