Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych, warzyw, ziemniaków, mrożonek, ryb, nabiały oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w 2010 roku.

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 12-100 Szczytno, ul. Sienkiewicza 10
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 6243203 , fax. 089 6243616
  • Data zamieszczenia: 2009-10-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Sienkiewicza 10 10
    12-100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 6243203, fax. 089 6243616
    REGON: 00032122400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych, warzyw, ziemniaków, mrożonek, ryb, nabiały oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w 2010 roku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa I Art. Spożywcze Nazwa artykułu J.m Ilość Cpv Barszcz biały Kg 50 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 600 15891000-0 Cukier Kg 3000 15831000-2 Czosnek mielony Kg 20 15870000-7 Dżem wiśniowy Kg 600 15332294-1 Fasola biała Kg 300 03221210-1 Groch łuskany Kg 100 03221220-4 Groszek konserw. Zielony w puszkach Kg 300 15331460-0 Kasza jęczmienna Kg 700 15613000-8 Kawa zbożowa Kg 400 15613300-1 Ketchup Kg 250 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 250 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 500 15131000-5 Koper Kg 50 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 70 15800000-6 Liść laurowy Kg 30 15870000-7 Majeranek Kg 30 15870000-7 Majonez Kg 200 15871274-5 Makaron krajanka Kg 400 15851100-9 Makaron świderki Kg 400 15851100-9 Marmolada Kg 900 15332230-5 Masło roślinne do smarowania Kg 3700 15412200-1 Mąka pszenna Kg 700 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 60 15600000-4 Musztarda Kg 250 15871250-1 Ocet L 80 15871110-8 Olej uniwersalny L 450 15411100-3 Papryka w proszku Kg 50 Paprykarz szczeciński Kg 500 15243000-3 Kukurydza konserwowa Kg 300 15331460-0 Pasztet drobiowy Kg 450 15131000-5 Pasztet mazowiecki Kg 300 15131000-5 Pieprz czarny Kg 30 15872100-2 Pieprz ziołowy Kg 50 15872100-2 Płaty śledziowe w zalewie Kg 100 15241200-1 Przyprawa do zup L 380 15870000-7 Pasztet drobiowy z pomidorami Kg 450 15131000-5 Ryż Kg 700 15614100-6 Smalec ze skwarkami Kg 300 Sól Kg 500 15872400-5 Szczaw konserwowy Kg 100 15331400-1 Woda mineralna niegazowana 1,5 l L 800 15981000-8 Woda mineralna niegazowana 0,5 l L 350 15981000-8 Zupa bieszczadzka Kg 50 15891000-0 Zupa grzybowa Kg 50 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 70 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 70 15891000-0 Zupa żurek Kg 80 15891000-0 Mleko w proszku Kg 500 15511700-0 Grupa II Mrożonki Nazwa artykułu J.m. Ilość Cpv Pierogi z mięsem Kg 500 15851000-8 Pierogi z serem Kg 300 15851000-8 Uszka z mięsem Kg 60 15851000-8 Pierogi z kapusta i grzybami Kg 600 15851000-8 Grupa III Nabiał Nazwa artykułu J.m. Ilość Cpv Mleko chude L 4200 15511000-3 Twaróg chudy Kg 800 15544000-3 Ser topiony Kg 350 15540000-5 Jogurt naturalny Kg 450 15551300-8 Twaróg mielony Kg 800 15544000-3 Grupa IV Jaja Nazwa artykułu J.m. Ilość Cpv Jaja kurze szt. 24000 03142500-3 Grupa V Ziemniaki Nazwa artykułu J.m. Ilość Cpv Ziemniaki Kg 27000 03212100-1 Grupa VI Warzywa świeże Nazwa artykułu J.m. Ilość Cpv Kapusta biała Kg 6000 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 400 15331000-7 Kapusta czerwona Kg 3500 03221400-0 Ogórek kiszony Kg 450 15331000-7 Marchewka Kg 5000 03221112-4 Cebula Kg 3000 03221113-1 Buraki ćwikłowe Kg 3000 03221111-1 Pietruszka korzeń Kg 400 03221110-0 Por Kg 400 03221110-0 Seler Kg 400 03221110-0 Jabłka Kg 600 03222321-9 Kalafior Kg 200 03221400-0 Kapusta pekińska Kg 400 03221400-0 Papryka zielona i czerwona Kg 600 03221000-6 Ogórek z pod osłon długi Kg 400 03221270-9 Grupa VII Warzywa mrożone Nazwa artykułu J.m. Ilość Cpv Marchew kostka Kg 700 15331170-9 Mieszanka warz.7skład. Kg 600 15331170-9 Mieszanka warz. 3 skład. Kg 500 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 600 15331170-9 Groszek z marchewką Kg 900 15331170-9 Fasolka szparagowa Kg 600 15331170-9 Marchew inny kształt. Kg 1000 15331170-9 Grupa VIII Ryby Mrożone-kostka Nazwa artykułu J.m. Ilość Cpv Kostka rybna (mielona) panierowana Kg 700 15229000-9 Kostka rybna (filet) panierowany Kg 400 15229000-9 Farsz rybny Kg 400 15229000-9 Grupa IX Pieczywo-ciasta Nazwa artykułu J.m. Ilość Cpv Chleb baltonowski Kg 40000 15811000-6 Chleb pszenny Kg 750 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 250 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 15800000-6
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: A. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, B. Posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie. C. Dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, ( art. 22 pkt.1, ust.2) Prawa zamówień publicznych, D. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej gwarantującej wykonanie zamówienia, E. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Sprawdzenie dołączonych do ofert dokumentów wymienionych w SIWZ
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: A. Aktualny odpisz właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert, B. Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile nie wynika to z przedstawionych dokumentów rejestrowych, C. Oświadczenie, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne. D. Oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 Prawa zamówień publicznych E. Koncesja, zezwolenie lub licencji na prowadzenie działalności w zakresie objętym zamówieniem, jeżeli ustawy nakładają obowiązek ich posiadania.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach