Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych, mrożonych warzyw i owoców, wyrobów garmażeryjnych (dania gotowe)

Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 00-217 Warszawa, ul. Konwiktorska
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 226280712, , fax. 226269132
  • Data zamieszczenia: 2019-04-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego
    ul. Konwiktorska 3/5
    00-217 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 226280712, , fax. 226269132
    REGON: 14634902800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cps.srodmiescie.warszawa.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych, mrożonych warzyw i owoców, wyrobów garmażeryjnych (dania gotowe)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do Zamawiającego produktów żywnościowych tj. artykułów spożywczych, mrożonych warzyw i owoców, których asortyment szczegółowo określono w zestawieniu zamieszczonym w Formularzu OFERTA - załącznik nr 1 do SIWZ. W skład przedmiotu zamówienia wchodzi dostawa zadań/części: - część nr 1 artykuły spożywcze, wyroby garmażeryjne (dania gotowe) - część nr 2 mrożone warzywa i owoce - część nr 3 artykuły spożywcze Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia określonego w specyfikacji stanowiącej załącznik nr 1 do SIWZ, wymaga dla części nr 1, 2, aby: a) dostarczane produkty były dopuszczone do sprzedaży, b) wszystkie dostarczane produkty nosiły nazwę (logo) producenta na opakowaniach jednostkowych, c) były pierwszego gatunku, d) produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia, e) opakowania produktów muszą być fabrycznie zamknięte, nieuszkodzone i nie mogą nosić żadnych znamion używania, f) posiadały certyfikat – handlowy dokument identyfikacyjny (dot. m. in. poz. – jaja) Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia określonego w specyfikacji stanowiącej załącznik nr 1 A do SIWZ, wymaga dla części nr 3, aby: a) dostarczane produkty były dopuszczone do sprzedaży, b) wszystkie dostarczane produkty nosiły nazwę (logo) producenta na opakowaniach jednostkowych, c) produkty były pierwszego gatunku, d) produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia, e) opakowania produktów pakowanych były fabrycznie zamknięte, nieuszkodzone.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wpis do rejestru Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub w przypadku producentów, właściwych organów Weterynarii.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach