Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 017 8580700 , fax. 0-17 8535420
- Data zamieszczenia: 2013-08-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
ul. Załęska 76 76
35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 017 8580700, fax. 0-17 8535420
REGON: 00000000590467 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów spożywczych (grochu, fasoli, produktów sojowych, konserw rybnych, cukru) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy artykułów spożywczych (grochu, fasoli, produktów sojowych, konserw rybnych, cukru) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (grochu, fasoli, produktów sojowych, konserw rybnych, cukru) do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1, 2, 3 i 4 do SIWZ. Nazwa oraz kod według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): warzywa - 03221000-6,produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych -15600000-4, ryby przetworzone i konserwowane - 15200000-0,cukier - 15831000-2. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 12 (projekt umowy) do SIWZ. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ, Lp. Asortyment, Kod CPV,Jednostka miary, Ilość. 1.Groch suszony łuskany, 03221220-4, kg 2 000; 2.Fasola Jaś suszona średnia, 03221210-1, kg 3 300. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ. Lp. Asortyment, Kod CPV,Jednostka miary, Ilość. 1.Kostka sojowa,15610000-7, kg 2 120; 2. Granulat sojowy, 15610000-7, kg 580. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ. Lp. Asortyment, Kod CPV,Jednostka miary, Ilość. 1. Szprot w oleju (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 1 040; 2. Szprot w pomidorach (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 2 820; 3. Śledź w oleju (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 1 000; 4. Śledź w pomidorach (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 2 800; 5. Paprykarz szczeciński (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg 5 780. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ. Lp. Asortyment, Kod CPV, Jednostka miary, Ilość. 1. Cukier kryształ luz, 158 31000-2, kg 35 800. Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie składa się z czterech części stanowiących załącznik nr 1, 2, 3 i 4 (formularze cenowe) do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia jednego, dwóch, trzech lub czterech załączników przez jednego Wykonawcę. Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na daną część zamówienia. Złożenie większej liczby ofert na daną część zamówienia spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę. Zamawiający informuje, że nie jest czynnym płatnikiem podatku VAT, dlatego też nie może wystawiać Faktur VAT RR dostawcom produktów rolnych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie wymaga się.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr3 im. Św. M. M. Kolbego w Chmielniku, 36-016 Chmielnik 169a w okresie od 01.09.2016 roku do 31.07.2017 roku.
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek i ziemniaków
Dodano: 2016-07-05 - SPZZOZ.NT.III.382-19/15 Dostawa owoców i warzyw dla Szpitala Powiatowego w Nowej Dębie.
Dodano: 2015-12-09 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr3 im. Św. M. M. Kolbego w Chmielniku, 36-016 Chmielnik 169a w okresie od 01.09.2015 roku do 31.07.2016 roku
Dodano: 2015-07-23 - Dostawy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek, ziemniaków, jaj i mleka w proszku
Dodano: 2015-06-12 - Dostawy warzyw, owoców i jaj
Dodano: 2014-09-05 - Dostawy warzyw, owoców i jaj
Dodano: 2014-05-23 - Dostawa warzyw i owoców dla DPS w Sośnicy
Dodano: 2013-11-27 - Dostawy warzyw, warzyw przetworzonych, jabłek, ziemniaków i jaj
Dodano: 2013-08-22 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr3 im. Św. M. M. Kolbego w Chmielniku, 36-016 Chmielnik 169a w okresie od 02.09.2013 roku do 31.07.2014 roku.
Dodano: 2013-08-14