Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych do COSSW w Kulach

Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg

  • Adres: 42-110 Popów, Kule
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 034 3104030, , fax. 034 3103653
  • Data zamieszczenia: 2020-02-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
    Kule 2
    42-110 Popów, woj. śląskie
    tel. 034 3104030, , fax. 034 3103653
    REGON: 00067518100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych do COSSW w Kulach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, są dostawy artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków. L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Groch połówki kg 100; 2 Orzechy włoskie łusk. kg 6; 3 Fasola biała „Jaś” kg 80; 4 Rodzynki kg 15; 5 Ogórek kiszony kg 400; 6 Kapusta kiszona kg 800; 7 Minikolby kukurydzy kg 10; 8 Przecier ogórkowy kg 50; 9 Szczaw konserwowy kg 50; 10 Koncentrat buraczany l 20; 11 Seler konserwowy łagodny kg 60; 12 Pieczarki marynowane kg 10; 13 Pieczarki krojone kg 30; 14 Papryka konserwowa kg 250; 15 Chrzan tarty kg 50; 16 Pomidory krojone kg 30; 17 Koncentrat pomidorowy kg 220; 18 Groszek konserwowy kg 200; 19 Fasola konserwowa czerwona kg 40; 20 Kukurydza konserwowa kg 200; 21 Ogórek konserwowy kg 400; 22 Żurawina mięsa kg 10; 23 Dżem niskosłodzony kg 50; 24 Dżem wysoko słodzony kg 200; 25 Ananas w syropie kg 100; 26 Brzoskwinie w syropie kg 50; 27 Śliwki suszone kalifornijskie kg 35; 28 Olej roślinny popularny l 600; 29 Oliwa z oliwek l 5; 30 Mąka pszenna kg 500; 31 Kasza jęczmienna kg 200; 32 Kasza manna kg 50; 33 Kasza gryczana kg 100; 34 Płatki – musli kg 5; 35 Płatki czekoladowe kg 25; 36 Płatki kukurydziane kg 25; 37 Płatki z miodem kg 25; 38 Ryż biały kg 320; 39 Mąka ziemniaczana kg 120; 40 Kwasek cytrynowy kg 4; 41 Bułka tarta kg 220; 42 Groszek ptysiowy kg 20; 43 Paluszki solone kg 40; 44 Grzanki kg 15; 45 Cukier kg 1200; 46 Miód kg 200; 47 Napój kakaowy kg 20; 48 Czekolada mleczna szt 2000; 49 Krem o smaku czekoladowym kg 100; 50 Wafelek w czekoladzie szt 3000; 51 Makaron gruby kg 250; 52 Makaron nitki kg 50; 53 Zacierki kg 30; 54 Makaron ryżowy kg 40; 55 Makaron lasagne kg 60; 56 Kawa rozpuszczalna kg 25; 57 Kawa naturalna kg 10; 58 Herbata expresowa kg 100; 59 Liść laurowy kg 1; 60 Majeranek kg 4; 61 Papryka mielona słodka kg 3; 62 Ziele angielskie kg 3; 63 Tymianek kg 1; 64 Ocet spirytus. 10% l 50; 65 Ketchup kg 300; 66 Musztarda delikatesowa stołowa kg 120; 67 Przyprawa do potraw typu "Wegeta" kg 40; 68 Przyprawa do mięsa kg 20; 69 Przyprawa do ryb kg 6; 70 Przyprawa do zup w płynie uniwersalna l 100; 71 Przyprawa do potraw poddawanych obróbce term. Typu "Jarzynka" kg 40; 72 Przyprawa do kurczaka kg 20; 73 Przyprawa gyros kg 1; 74 Przyprawa curry kg 1; 75 Czosnek granulowany kg 3; 76 Przyprawa do potraw typu "Kucharek" kg 40; 77 Majonez dekoracyjny l 300; 78 Gałka muszkatołowa kg 1; 79 Cynamon kg 1; 80 Pieprz czarny kg 15; 81 Zioła prowansalskie kg 1; 82 Sól jodowana kg 200; 83 Sól czosnkowa kg 3; 84 Żelatyna spożywcza kg 10; 85 Żurek w płynie l 150; 86 Proszek do pieczenia kg 1; 87 Cukier waniliowy kg 1; 88 Pasztet drobiowy kg 100; 89 Konserwa mięsna typu "Turystyczna" kg 100; 90 Sos myśliwski kg 5; 91 Sos sałatkowy ogrodowy kg 10; 92 Sos z zielonym pieprzem kg 10; 93 Sos do spagetti kg 5; 94 Sos węgierski kg 5; 95 Zupa szparagowa kg 10; 96 Żurek w proszku kg 25; 97 Rosół z kury kg 25; 98 Zupa porowa kg 10; 99 Sos tomato pronto kg 15; 100 Sok owocowy l 600; 101 Sok pomarańczowy l 2000; 102 Sok jabłkowy l 500; 103 Woda mineralna 0,5l l 5000; 104 Woda mineralna 1,5 l l 9000; Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. 2. Wypełniony i podpisany formularz oferty - załącznik nr 1. 3. Wypełniony i podpisany formularz cenowy - załącznik nr 2.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach