Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3

Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu ogłasza przetarg

  • Adres: 30-536 Kraków, ul. Stefana Czarnieckiego 3
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 620 50 00 , fax. 12 4235771
  • Data zamieszczenia: 2015-04-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu
    ul. Stefana Czarnieckiego 3 3
    30-536 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 620 50 00, fax. 12 4235771
    REGON: 00032086800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa I - Produkty ogólnospożywcze 1. Cynamon mielony kg 6 2. Herbata granulowana kg 140 3. Herbata ekspresowa a 2g szt 5 000 - ilość torebek do zaparzania 4. Kakao kg 40 5. Kawa zbożowa kg 60 6. Ketchup pikantny / łagodny kg 250 - opakowanie jednostkowe a 5 kg 7. Kminek kg 8 8. Kwasek cytrynowy kg 8 9.Liść laurowy kg 12 10.Majeranek kg 7 11.Majonez kg 100 - opakowanie jedn. a 5 kg 12.Musztarda kg 300 - opakowanie jedn. a 5 kg 13. Przyprawa curry kg 3 14. Zioła prowansalskie kg 2 15.Ocet spirytusowy 10% l 45 - opakowanie jedn. a 0,5 l 16.Papryka mielona słodka kg 10 17.Pieprz naturalny mielony kg 90 18.Przyprawa do potraw w płynie kg 840 - opakowanie jedn. `a 1000 g 19.Sól jodowana kg 1 000 - opakowanie jedn. a 1000 g 20.Przyprawa typu VEGETA kg 90 21.Ziele angielskie kg 10 22.Żurek w płynie l 150 23.Zupy typu gorący kubek a od 16 do 20g szt 600 24.Czosnek granulowany kg 8 25.Miód sztuczny kg 300 26.Syrop do napojów l 500 - opakowanie jedn. a 5l 27.Proszek do pieczenia kg 2,5 28.Cukier wanilinowy kg 2,5 29.Woda mineralna gazowana/niegazowana l 2 000 - opakowanie jedn. a 1,5 l 30.Woda mineralna wysokozmineralizowana l 2 000 - opakowanie jedn. a 1,5 l gazowana/niegazowana Grupa II - Cukier 1.Cukier kryształ kg 1 700 - opakowanie jedn. max a 25 kg 2.Cukier porcje a 5g kg 20 Grupa III - Produkty zbożowe 1.Kasza jęczmienna kg 800 - opakowanie jedn. max a 25 kg 2.Płatki owsiane kg 5 3.Kasza manna kg 350 - opakowanie jedn. max a 1 kg 4.Mąka pszenna kg 1 700 - opakowanie jedn. max a 25 kg 5. Mąka ziemniaczana kg 20 - opakowanie jednostkowe a 1 kg 6.Ryż długoziarnisty kg 1 500 - opakowanie jedn. max a 50 kg 7.Makaron - nitki lub galanteria kg 1 500 - opakowanie jedn. max a 10 kg Grupa IV - Przetwory owocowo - warzywne 1.Groszek konserwowy kg 240 2.Leczo pieczarkowe kg 550 3.Fasolka konserwowa kg 200 4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy czarna porzeczka) kg 1 500 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.) kg 30 6.Marmolada wieloowocowa kg 400 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 7.Powidła śliwkowe kg 400 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 8.Chrzan tarty kg 130 - opakowanie jedn. 1 kg 9.Koncentrat pomidorowy 30% kg 600 - opakowanie jedn. 1 lub 3 kg 10.Kotlety sojowe kg 200 11.Pasztety sojowe a 80g lub 100g kg 100 Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności. II. Opis dodatkowy: 1. Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą z należytym wyprzedzeniem. Zamawiający przewiduje realizację dostaw min. dwa do trzech razy w miesiącu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 12.00. 2. Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3. Dostarczana partia poszczególnych artykułów winna posiadać jednakową gramaturę, rodzaj (smak) oraz termin przydatności do spożycia. 4. Dostarczane artykuły muszą być zgodne ze złożonym zamówieniem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153322903
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach