Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Krakowie-Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.

Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu ogłasza przetarg

  • Adres: 30536 Kraków, ul. Stefana Czarnieckiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 620 50 00 , fax. 124 235 771
  • Data zamieszczenia: 2017-03-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu
    ul. Stefana Czarnieckiego 3
    30536 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 620 50 00, fax. 124 235 771
    REGON: 32086800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Krakowie-Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa I – Produkty ogólnospożywcze 1. Cynamon mielony kg 10 2. Herbata granulowana kg 95 3. Kakao kg 15 4. Kawa zbożowa kg 70 5. Ketchup pikantny / łagodny kg 200 – opakowanie jednostkowe `a 5 kg 6. Kminek kg 6 7. Kwasek cytrynowy kg 4 8.Liść laurowy kg 8 9.Majeranek kg 5 10.Majonez kg 70 – opakowanie jedn. `a 5 kg 11.Musztarda kg 200 – opakowanie jedn. `a 5 kg 12.Ocet spirytusowy 10% l 40 – opakowanie jedn. `a 0,5 l 13.Papryka mielona słodka kg 15 14.Pieprz naturalny mielony kg 60 15.Przyprawa do potraw w płynie l 560 – opakowanie jedn. `a 1 l 16.Sól jodowana kg 670 – opakowanie jedn. `a 1000 g 17.Przyprawa typu VEGETA kg 60 18.Ziele angielskie kg 7 19.Żurek w płynie l 160 20.Czosnek granulowany kg 8 21.Miód sztuczny kg 200 – opakowanie jedn. `a 400 -500g 22.Syrop do napojów l 330 – opakowanie jedn. `a 5l 23.Proszek do pieczenia kg 2 24.Cukier wanilinowy kg 2 25.Woda mineralna 0,5l l 1 500 – opakowanie jedn. `a 0,5 l 26.Woda mineralna gazowana/niegazowana l 1 300 – opakowanie jedn. `a 1,5 l 27.Woda mineralna wysokozmineralizowana l 1 300 – opakowanie jedn. `a 1,5 l gazowana/niegazowana Grupa II - Cukier 1.Cukier kryształ kg 1 150 – opakowanie jedn. max `a 25 kg Grupa III – Produkty zbożowe 1.Kasza jęczmienna kg 530 – opakowanie jedn. max `a 25 kg 2.Płatki owsiane kg 10 3.Kasza manna kg 80 – opakowanie jedn. max `a 1 kg 4.Mąka pszenna kg 1 150 – opakowanie jedn. max `a 25 kg 5. Mąka ziemniaczana kg 7 – opakowanie jednostkowe `a 1 kg 6.Ryż długoziarnisty kg 800 – opakowanie jedn. max `a 50 kg 7.Makaron - nitki lub galanteria kg 1 000 – opakowanie jedn. max `a 10 kg Grupa IV – Przetwory owocowo – warzywne 1.Groszek konserwowy kg 160 2.Leczo pieczarkowe kg 440 3. Kukurydza konserwowa kg 15 3.Fasolka konserwowa kg 130 4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy czarna porzeczka) kg 1 000 – opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.) kg 16 6.Marmolada wieloowocowa kg 270 – opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 7.Powidła śliwkowe kg 270 – opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 8.Chrzan tarty kg 100 – opakowanie jedn. 1 kg 9.Koncentrat pomidorowy 30% kg 400 – opakowanie jedn. 1 lub 3 kg 10.Kotlety sojowe kg 140 11.Pasztety sojowe `a 100g - 110g kg 10- opakowanie jednostkowe w w granicach 100 – 110g Grupa V – Konserwy mięsne inne niż określone w Rozporzadzeniu Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 21 września 2016r. 1. Pasztet drobiowy kg 240- opakowanie jednostkowe w puszka a 100g - 130g w granicach 100 – 130g bezdodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 2. Pasztet mazowiecki`a 300g lub 290g kg 200 - opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g Grupa VI – Tłuszcze roślinne 1 Margaryna mleczna kg 200 pakowana jednostkowo w kostki 200g lub 250g; zawartość tłuszczu w produkcie w granicach 80-90 % 2 Margaryna do smarowania pieczywa kg 1 600 pakowana jednostkowo w kostki 200g lub 250g; zawartość tłuszczu w produkcie w granicach 60-62 % 3 Olej uniwersalny l 800 olej spożywczy, opakowanie jednostkowe o gramaturze w granicach 1 - 5l Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności. II. Opis dodatkowy: 1.Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa razy w miesiącu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie–Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 12.00. 2.Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną zaświadczenie lekarskiez badania przeprowadzonego do celów sanitarno – epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3.Dostarczane artykuły winny posiadać jednakową gramaturę w każdej partii, jednakowy termin przydatności do spożycia całej dostarczonej partii. 4. Minimalne terminy przydatności dostarczanych produktów w zakresie grupy V tj. konserw mięsnych oraz w zakresie grupy VI tj. tłuszce roślinne – 60 dni 5.Wymagane opakowanie konserw: puszka stalowa z wieczkiem łatwootwieralnym lub opakowanie typu alupak 6. Pasztet drobiowy puszka 100g - 130g musi być bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 7. Dostarczane produkty z grupy VI – tłuszcze roślinne muszą być zgodne z przepisami rozporządzenia Rady Uni Europejskiej nr 1234/2007 z dnia 22 października 2007r. ustanawiające wspólną organizację rynków rolnych oraz przepisy szczegółowe dotyczące niektórych produktów rolnych („rozporządzenie o jednolitej wspólnej organizacji rynku”) 8. Dostarczane artykuły muszą być zgodne ze złożonym zamówieniem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15872000-1

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną