Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych z grupy 153, 154, 156 i 158 słownika CPV do Zakładu Karnego w Medyce

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 37-732 Medyka, N/N N/N
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 671 57 44 , fax. 0-16 671 53 80
  • Data zamieszczenia: 2010-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    N/N N/N N/N
    37-732 Medyka, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 671 57 44, fax. 0-16 671 53 80
    REGON: 00032037700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych z grupy 153, 154, 156 i 158 słownika CPV do Zakładu Karnego w Medyce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych z grupy 153, 154, 156 i 158 słownika CPV do Zakładu Karnego w Medyce. GRUPA I - art. zbożowe i kasze: Kasza gryczana 600 kg, Kasza jęczmienna 600 kg, Kasza manna 400 kg, Makaron świderki 1500 kg, Makaron nitki 500 kg, Ryż 1500 kg, Płatki owsiane 400 kg, Mąka pszenna 700 kg Mąka ziemniaczana 150 kg; GRUPA II - tłuszcze, cukry i dodatki: Margaryna śniadaniowa 4500 kg, Olej roślinny 600 litrów, Cukier biały 3500 kg, Kawa zbożowa 500 kg, Ocet 10% 50 litrów, Sól 850 kg, Musztarda 50 kg, Koncentrat pomidorowy 30% 250 kg, Chrzan tarty 65 kg, Marmolada wieloowocowa 850 kg, Miód 60 kg, Woda mineralna 80 litrów; GRUPA III - zupy, sosy, przyprawy: Rosół wołowy 170 kg, majeranek 3 kg, Liść laurowy 3 kg, Ziele angielskie 3 kg, Papryka ostra 10 kg, Papryka łagodna 10 kg, Pieprz 20 kg, Przyprawa do zup 400 litrów, Przyprawa uniwersalna 150 kg, Sos boloński 100 kg, Sos grzybowy 80 kg, Sos pieczeniowy 50 kg, Zupa ogonowa 80 kg, Zupa cebulowa 80 kg, Zupa szparagowa 100 kg, Zupa pieczarkowa 80 kg, Barszcz biały 80 kg, Zupa kalafiorowa 80 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został opisany w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. Szczegóły wykonania zamówienia zawarte zostały we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153300000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach