Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych - rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa.

Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 017 8580700 , fax. 0-17 8535420
  • Data zamieszczenia: 2010-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
    ul. Załęska 76 76
    35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 017 8580700, fax. 0-17 8535420
    REGON: 00000000590467
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych - rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawy artykułów spożywczych - rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa. Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1, 2, 3 i 4 do SIWZ. Określone ilości są wielkościami szacunkowymi. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 11 (projekt umowy) do SIWZ. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Jabłka, 03222321-9, kg 19 000; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Pieczarki, 03221260-6, kg 230; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość , 1. Ziemniaki jadalne, 03212100-1, kg 188 000; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Buraki czerwone, 03221111-7, kg 13 300; 2. Marchew, 03221112-4, kg 20 000; 3. Cebula biała, 03221113-1, kg 10 300; 4. Pomidor, 03221240-0, kg 2 700; 5. Ogórek świeży, 03221270-9, kg 2 700; 6. Kapusta biała, 03221410-3, kg 14 400; 7. Kapusta czerwona, 03221410-3, kg 9 000; 8. Pietruszka korzeń, 03221110-0, kg 5 400; 9. Seler korzeń, 03221110-0, kg 6 600; 10. Czosnek świeży, 03221000-6, kg 150; 11. Kalafior świeży, 03221420-6, kg 200; Zamawiający informuje, że: - pomidory, ogórki i kalafiory świeże zamierza kupować w okresie letnio - jesiennym. Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie składa się z czterech części stanowiących załącznik nr 1, 2, 3 i 4 (formularz cenowy) do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia czterech załączników przez jednego Wykonawcę z zastrzeżeniem że, Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na daną część zamówienia. Złożenie większej liczby ofert na daną część zamówienia spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031100005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Oferta musi zostać zabezpieczona wadium w kwocie: Pakiet I - 1 000,00 zł, Pakiet II - 30,00 zł, Pakiet III - 3 000,00 zł, Pakiet IV - 2 000,00 zł. Formę wnoszenia wadium określa art. 45 ust. 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo Zamówień Publicznych (t. j. Dz. U. z 2010r. Nr 113, poz. 759 z późn. zm.) Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert. Sposób postępowania ze złożonym wadium określa art. 46 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo Zamówień Publicznych (t. j. Dz. U. z 2010r. Nr 113, poz. 759 z późn. zm.). Szczegółowe informacje w sprawie wadium podano w pkt. 14 SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Upust od ceny brutto oferty
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach