Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 48 6211250 , fax. 48 6146030
  • Data zamieszczenia: 2015-07-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 48 6211250, fax. 48 6146030
    REGON: 00103820000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu żywnościowego w Zakładzie Karnym w Żytkowicach na łączną ilość podaną poniżej: 1.barszcz biały w proszku 380kg 2.bulion w kostce drobiowy 200kg 3.bulion w proszku 30kg 4.chrzan tarty 120kg 5.Cukier 9000kg 6.Cynamon 5kg 7.czosnek granulowany 15kg 8.dżem truskawkowy 50kg 9.fasola biała 1200kg 10.fasolka szparagowa mrożona 50kg 11.filet śledziowy w zalewie 300kg 12.granulat sojowy 60kg 13.groch łupany 1400kg 14.groszek konserwowy 420kg 15.groszek mrożony 30kg 16.herbata granulowana 80kg 17.kasza gryczana 500kg 18.kasza jęczmienna 3500kg 19.kasza manna 650kg 20.kawa inka 15kg 21.kawa zbożowa 650kg 22.ketchup 350kg 23.kisiel truskawkowy 10kg 24.koncentrat pomidorowy 1200kg 25.kotlet rybny mrożony 2000kg 26.kotlety sojowe 350kg 27.kukurydza konserwowa 300kg 28.leczo mrożone 50kg 29.leczo pieczarkowe 650kg 30.liść laurowy 20kg 31.majeranek 50kg 32.majonez 500kg 33.makaron 6800kg 34.marmolada wieloowocowa 3000kg 35.mąka pszenna typ 600 1450kg 36.mąka ziemniaczana 650kg 37.mieszanka warzywna mrożona 20kg 38.musztarda 550kg 39.ocet 170l 40.olej roślinny 820l 41.papryka konserwowa 300kg 42.papryka ostra (przyprawa) 60kg 43.paprykarz 1900kg 44.pasztecik drobiowy 130g 450kg 45.pieprz czarny mielony 70kg 46.pieprz ziołowy 25kg 47.płatki kukurydziane 90kg 48.płatki owsiane 500kg 49.przyprawa do bigosu 15kg 50.przyprawa do kurczaka 15kg 51.przyprawa do zup w płynie 700l 52.przyprawa warzywna sypka 800kg 53.ryż długoziarnisty 6500kg 54.sałatka z kapusty konserwowej 500kg 55.sól 1500kg 56.suchary 80kg 57.syrop owocowy (malina, truskawka) 40l 58.szprot w oleju konserwa rybna 500kg 59.szprot w pomidorach konserwa 650kg 60.woda mineralna 0,5l 900l 61.ziele angielskie ziarno 15kg 62.zupa w proszku pieczarkowa 250kg 63.zupa w proszku porowa 50kg 64.żurek w proszku 10kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158310004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: czas realizacji zamówienia jednostkowego od momentu złożenia zamówienia częściowego
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną