Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 48 6211250 , fax. 48 6146030
  • Data zamieszczenia: 2015-06-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 48 6211250, fax. 48 6146030
    REGON: 00103820000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie artykułów wyszczególnionych w tabeli poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: 1.barszcz biały w proszku 380 kg 15890000-0 2.bulion w kostce drobiowy 200 kg 15891500-5 3.bulion w proszku 30 kg 15891500-5 4.chrzan tarty 120 kg 15871000-4 5.cukier 9000 kg 15831000-4 6.cynamon 5 kg 15870000-7 7.czosnek granulowany 15 kg 15870000-7 8.dżem truskawkowy 50 kg 15332296-5 9.fasola biała 1200 kg 15331130-7 10.fasolka szparagowa mrożona 50 kg 15331170-9 11.filet śledziowy w zalewie 300 kg 15241200-1 12.granulat sojowy 60 kg 15890000-3 13.groch łupany 1400 kg 15331132-1 14.groszek konserwowy 420 kg 15871000-4 15.groszek mrożony 30 kg 15331170-9 16.herbata granulowana 80 kg 15863000-5 17.kasza gryczana 500 kg 15613380-1 18.kasza jęczmienna 3500 kg 15613380-1 19.kasza manna 650 kg 15613380-1 20.kawa inka 15 kg 15860000-4 21.kawa zbożowa 650 kg 15860000-4 22.ketchup 350 kg 15871230-5 23.kisiel truskawkowy 10 kg 15800000-6 24.koncentrat pomidorowy 1200 kg 15331427-6 25.kotlet rybny mrożony 2000 kg 15220000-6 26.kotlety sojowe 350 kg 15800000-6 27.kukurydza konserwowa 300 kg 15331400-1 28.leczo mrożone 50 kg 15894300-4 29.leczo pieczarkowe 650 kg 15894300-4 30.liść laurowy 20 kg 15870000-7 31.majeranek 50 kg 15870000-7 32.majonez 500 kg 15871273-8 33.makaron 6800 kg 15851100-9 34.marmolada wieloowocowa 3000 kg 15332230-5 35.mąka pszenna typ 600 1450 kg 15612100-2 36.mąka ziemniaczana 650 kg 15312000-8 37.mieszanka warzywna mrożona 20 kg 15331170-9 38.musztarda 550 kg 15871250-1 39.ocet 170 l 15871100-5 40.olej roślinny 820 l 15411200-4 41.papryka konserwowa 300 kg 15331136-9 42.papryka ostra (przyprawa) kg 60 kg 15570000-7 43.paprykarz kg 1900 kg 15240000-2 44.pasztecik drobiowy 130g 450 kg 15131310-1 45.pieprz czarny mielony 70 kg 15570000-7 46.pieprz ziołowy 25 kg 15570000-7 47.płatki kukurydziane 90 kg 15613311-1 48.płatki owsiane 500 kg 15613380-5 49.przyprawa do bigosu 15 kg 15871270-7 50.przyprawa do kurczaka 15 kg 15871270-7 51.przyprawa do zup w płynie 700 l 15871270-7 52.przyprawa warzywna sypka 800 kg 15871270-7 53.ryż długoziarnisty 6500 kg 15614100-6 54.sałatka z kapusty konserwowej 500 kg 15800000-6 55.sól 1500 kg 15872400-5 56.suchary 80 kg 15821150-5 57.syrop owocowy (malina, truskawka) 40 l 15321000-4 58.szprot w oleju konserwa rybna 500 kg 15235000-4 59.szprot w pomidorach konserwa 650 kg 15235000-4 60.woda mineralna 0,5l l 900 l 15981000-8 61.ziele angielskie 15 kg 15872000-1 62.zupa w proszku pieczarkowa 250 kg 15891000-0 63.zupa w proszku porowa 50 kg 15891000-0 64.żurek w proszku 10 kg 15891000-0
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158511009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Czas realizacji zamówienia jednostkowego od momentu złożenia zamówienia częściowego
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach