Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 48 6211250 , fax. 48 6146030
  • Data zamieszczenia: 2014-06-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 48 6211250, fax. 48 6146030
    REGON: 00103820000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu żywnościowego w Zakładzie Karnym w Żytkowicach na łączną ilość podaną poniżej: 1. barszcz biały w proszku 250 kg 2. bulion w kostce drobiowy kg 100 3. bulion w proszku kg 10 4. chrzan tarty kg 100 5. cukier kg 8500 6. cynamon kg 2 7. czosnek granulowany kg 10 8. dżem truskawkowy kg 50 9. fasola biała kg 1200 10. fasolka szparagowa mrożona kg 100 11. filet śledziowy w zalewie kg 350 12. granulat sojowy kg 40 13. groch łupany kg 1000 14. groszek konserwowy kg 400 15. groszek mrożony kg 100 16. herbata granulowana kg 100 17. kasza gryczana kg 350 18. kasza jęczmienna kg 3500 19. kasza manna kg 650 20. kawa inka kg 20 21. kawa zbożowa kg 650 22. ketchup kg 200 23. kisiel truskawkowy kg 20 24. koncentrat pomidorowy kg 1200 25. kotlet rybny mrożony kg 1800 26. kotlety sojowe kg 400 27. kukurydza konserwowa kg 200 28. leczo mrożone kg 80 29. leczo pieczarkowe kg 400 30. liść laurowy kg 12 31. majeranek kg 40 32. majonez kg 400 33. makaron kg 6500 34. marmolada wieloowocowa kg 2500 35. mąka pszenna typ 600 kg 1400 36. mąka ziemniaczana kg 550 37. mieszanka warzywna mrożona kg 20 38. musztarda kg 500 39. ocet l 120 40. olej roślinny l 800 41. papryka konserwowa kg 150 42. papryka ostra (przyprawa) kg 60 43. paprykarz kg 1800 44. pasztecik drobiowy 130g kg 500 45. pieprz czarny mielony kg 50 46. pieprz ziołowy kg 10 47. płatki kukurydziane kg 150 48. płatki owsiane kg 550 49. przyprawa do bigosu kg 10 50. przyprawa do kurczaka kg 8 51. przyprawa do zup w płynie l 600 52. przyprawa warzywna sypka kg 750 53. ryba mrożona kg 100 54. ryż długoziarnisty kg 4800 55. sałatka z kapusty konserwowej kg 300 56. sól kg 1300 57. suchary kg 200 58. syrop owocowy (malina, truskawka) l 40 59. szprot w oleju konserwa rybna kg 350 60. szprot w pomidorach konserwa kg 350 61. woda mineralna 0,5l l 700 62. ziele angielskie kg 8 63. zupa w proszku pieczarkowa kg 200 64. zupa w proszku porowa kg 40 65. żurek w proszku kg 40 Wymagany termin wykonania zamówienia: 12 (słownie: dwanaście) miesięcy następujących po pierwszej dostawie. Warunki stawiane Wykonawcy: 1. Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. 2. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 3. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez Zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy. 4. Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów faksu oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 5. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 6. Dostawy realizowane będą na podstawie pisemnych lub telefonicznych zleceń jednostkowych. 7. Miejsce i czas dostawy: magazyn żywnościowy Zakładu Karnego w Żytkowicach 26-930 Garbatka Letnisko, dni robocze w godz. 08.00-12.00. 8. Wykonawca dostarczy poszczególne dostawy niezwłocznie po złożeniu przez Zamawiającego zamówienia, w terminie nie dłuższym niż 48 h od otrzymania zamówienia przy zastrzeżeniu pkt. VIII.7. 9. Przedmiot zamówienia ma być dostarczony przez Wykonawcę własnym transportem i na własny koszt, środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu dostawy. 10. Warunki płatności: płatność przelewem w terminie 30 dni od daty przyjęcia faktury częściowej przez Zamawiającego, po realizacji zamówienia jednostkowego. 11. Wykonawca zapewnia, że dostarczony towar jest dobrej jakości i nie ulegnie zepsuciu w warunkach przechowywania zapewnionych przez Zamawiającego, a znanych Wykonawcy. 12. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości zamówionych towarów oraz asortymentu w poszczególnych grupach do kwoty wysokości umowy. 13. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę części zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcy. Stosowną informację wykonawca wskaże w formularzu ofertowym załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158312004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach