Przetargi.pl
dostawy artykułów spożywczych

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4332471
  • Data zamieszczenia: 2016-05-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki 4a 4a
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 077 4332471
    REGON: 00032020700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp Nazwa produktu Kod CPV Polska Norma Jm Przewidywana całkowita wielkość dostaw Częstotliwość dostaw Średnie jednorazowe zapotrzebowanie Część 1 Tłuszcze roślinne 1 Margaryna do smarowania pieczywa / masło roślinne o zawartości tłuszczu roślinnego od 60% do 80% oraz witamin A, D, E, kostka 250g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15431000-8 PN-A-86901:1997 Az1:2003 kg 7800 1 x m-c 650 2 Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek - gramatura jednostkowa 1,3,5l stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15411100-3 PN-A-86901:1997 Az1:2003 l 2400 1 x m-c 200 Część 2 Mąka - kasze 1 Kasza jęczmienna średnia - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15613000-8 PN-A-74203:1976 PN-87/A-74203 kg 2100 1 x m-c 175 2 Kasza gryczana - gramatura jednostkowa od 0.2 do 1 kg stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15613000-8 PN-76/A74204 kg 1600 1 x m-c 135 3 Kasza manna - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15613000-8 PN-A-74036:1988 kg 100 1 x m-c 8,5 4 Mąka pszenna typ 500 - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15612100-1 PN-A-74022:2003 kg 2700 1 x m-c 225 5 Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10kg stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15613311-1 PN-A-74205:1997 kg 100 1 x m-c 8,5 6 Płatki owsiane - gramatura jednostkowa od 1do 25 kg stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15613380-5 PN-A-74037:1982 kg 100 1 x m-c 8,5 7 Ryż biały długoziarnisty - gramatura jednostkowa od 1do 50 kg stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15614100-6 PN-ISO 7301:2004 kg 2300 1 x m-c 192 8 Suchary bezcukrowe niesłodzone bez konserwantów - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg , stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15821150-5 PN-A-88109:1998 kg 150 1 x m-c 12,5 9 Wafle ryżowe bezglutenowe niesłodzone bez konserwantów - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15614000-5 PN-A-88114:1999 kg 150 1 x m-c 12,5 Część 3 Makarony 1 Makaron bez jajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do15 kg, Cena jednostkowa netto: 2,06 zł., stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15851100-9 PN-A-74131:1999 kg 1000 1 x m-c 83 2 Makaron bez jajeczny świder - mały - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15851100-9 PN-A-74131:1999 kg 4700 1 x m-c 392 Część 4 Zupy 1 Rosół wołowy - koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1 do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15891500-5 PN-A-94052:1996 kg 400 1 x m-c 33 2 Rosół drobiowy - koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15891500-5 PN-A-94052:1996 kg 400 1 x m-c 33 3 Zupa bieszczadzka -koncentrat, baza wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15891000-0 PN-A-75980:1997 kg 100 1 x m-c 8,5 4 Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15891000-0 PN-A-75980:1997 kg 100 1 x m-c 8,5 5 Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, stawka VAT 8 % zg. z PN kl./gat I 15891000-0 PN-A-75980:1997 kg 100 1 x m-c 8,5 6 Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15891000-0 PN-A-75980:1997 kg 100 1 x m-c 8,5 7 Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15891000-0 PN-A-75980:1997 kg 100 1 x m-c 8,5 8 Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzania żurku wydajność min. 16,5 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15891000-0 PN-A-75980:1997 kg 400 1 x m-c 33 Część 5 Warzywa suszone 1 Burak czerwony suszony kostka - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 03212000-0 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 100 1 x kwartał 25 2 Koper suszony mielony - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 03212000-0 PN-72/A-77603 kg 100 1 x m-c 8,5 3 Marchew suszona kostka - gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 03212000-0 PN-R-75518:1996 kg 300 1 x kwartał 75 4 Natka pietruszki suszona - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 03212000-0 PN-A-86955:1997/ Az1:2002 kg 100 1 x m-c 8,5 5 Włoszczyzna suszona ( min. 5 warzyw w składzie) - gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 03212000-0 PN-A-86965:1997/Az1:2002 kg 300 1 x kwartał 275 Część 6 Warzywa przetworzone 1 Chrzan tarty - gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,9 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331400-1 PN-A-77806 kg 500 1 x m-c 42 2 Fasolka szparagowa konserwowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331463-0 PN-76/A-77802 kg 1000 1 x m-c 85 3 Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331462-3 PN-A-77805 kg 1000 1 x m-c 85 4 Kukurydza konserwowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331400-1 PN-A-77805 kg 1000 1 x m-c 85 5 Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331400-1 PN-A-77801-1987 kg 3000 1 x m-c 250 6 Papryka konserwowa ćwiartki - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331136-9 PN-A-77805 kg 1000 1 x m-c 85 7 Pasztet sojowy z pomidorem - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331000-7 PN-A-82056-1985 kg 7 1 x m-c 0,6 8 Pasztet sojowy z koperkiem - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331000-7 PN-A-82056-1985 kg 7 1 x m-c 0,6 9 Pasztet sojowy z papryką - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg Cena jednostkowa netto: stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331000-7 PN-A-82056-1985 kg 7 1 x m-c 0,6 10 Pasztet sojowy z pieczarkami - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg Cena jednostkowa netto: stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331000-7 PN-A-82056-1985 kg 7 1 x m-c 0,6 11 Pasztet sojowy - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg Cena jednostkowa netto: stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331000-7 PN-A-82056-1985 kg 7 1 x m-c 0,6 12 Pieczarki konserwowe niekrojone - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331400-1 PN-V-74016;2001 kg 1000 1 x m-c 85 13 Sałatka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331400-1 PN-A-77807;1987Az1:2004 kg 3600 1 x m-c 300 14 Sałatka wielowarzywna- min 3 składnikowa - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15331400-1 PN-A-77807;1987Az1:2004 kg 3600 1 x m-c 300 Część 7 Przyprawy 1 Bazylia - suszona, mielona - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg stawka VAT 23% zg. z PN kl./gat I 15870000 PN-A-86959:1997/Az1:2002. kg 20 1 x kwartał 5 2 Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15870000-7 PN-A-86967:1998/ Az1:2002 kg 50 1 x m-c 4,2 3 Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 23% zg. z PN kl./gat I 15870000-7 BN-67/3132-10 kg 20 1 x m-c 1,7 4 Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15870000-7 PN-A-86958:1997/Az1:2002 kg 50 1 x m-c 4,2 5 Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 l do 1 l stawka VAT 23% zg. z PN kl./gat I 15871110-8 PN-EN 13188:2002/AC:2003 l 340 1 x m-c 28 6 Oregano suszone mielone - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg stawka VAT 23% zg. z PN kl./gat I 15870000-7 PN-A-86967. kg 15 1 x kwartał 3,8 7 Papryka czerwona słodka / przyprawa mielona/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 23% zg. z PN kl./gat I 15870000-7 PN-A-86965:1997/Az1:2002 kg 20 1 x m-c 1,7 8 Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg Cena jednostkowa netto: 17,30 zł., stawka VAT 23% cena 21,28 zł. (brutto) zg. z PN kl./gat I 15872100-2 PN-A-86965:1997/Az1:2002 kg 150 1 x m-c 12,5 9 Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15871270-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 10 1 x m-c 0,8 10 Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15871270-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 20 1 x m-c 1,7 11 Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15871270-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 10 1 x m-c 0,8 12 Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15871270-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 20 1 x m-c 1,7 13 Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15871270-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 20 1 x m-c 1,7 14 Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15871270-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 10 1 x kwartał 2,5 15 Przyprawa w płynie do zup - gramatura jednostkowa 1 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15870000-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 1200 1 x m-c 100 16 Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku /sypka/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15871270-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 700 1 x m-c 58 17 Sól spożywcza jodowana warzona - gramatura jednostkowa 1 kg stawka VAT 23% zg. z PN kl./gat I 15872400-5 PN-C-84081-2:1998 kg 700 1 x m-c 58 18 Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg stawka VAT 5% zg. z PN kl./gat I 15872000-1 PN-A-86967:1998/Az1:2002 kg 20 1 x m-c 1,7 Część 8 Różne artykuły spożywcze 1 Dżem wieloowocowy/różne smaki/ - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg stawka VAT 8% cena 3,80 zł. (brutto) zg. z PN kl./gat I 15332290-3 PN-A 751100;1994 Az1;2000 kg 1600 1 x m-c 133 2 Herbata czarna granulowana - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ stawka VAT 23% zg. z PN kl./gat I 15863200-7 PN-ISO-3720:1997/Ap2:2006 PN-ISO 3720 kg 350 1 x m-c 29 3 Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg Powinien mieć jednolitą półpłynną masę o barwie pomarańczowo czerwonej o łagodnym smaku. stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15871230-5 PN-A-77601:1975 kg 1500 1 x m-c 125 4 Majonez - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg. Powinien mieć jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie, zapach charakterystyczny dla majonezu. stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15871273-8 PN-A-86950:1995/Ap1:2000 kg 500 1 x m-c 42 5 Marmolada wieloowocowa - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg stawka VAT 8% zg. z PN kl./gat I 15332230-5 PN-A 751103;1993 kg 1600 1 x m-c 133 6 Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg Powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu. stawka VAT 23% zg. z PN kl./gat I 15871250-1 PN-A-86964:2002/Az1:2004 kg 1500 1 x m-c 125
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 154122001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach