Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 89-120 Potulice, Aleja Parkowa 1
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 5874440 , fax. 052 5874400
- Data zamieszczenia: 2013-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
Aleja Parkowa 1 1
89-120 Potulice, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 5874440, fax. 052 5874400
REGON: 00031963500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wieziennictwo.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów mleczarskich (znak sprawy 27/2013) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. 1) serek homogenizowany naturalny (bez cukru) - 295,60 kg netto, w opakowaniach jednostkowych 120-150 g, CPV: 15551000-5, PN-A-86300:1991/Az3:2001; 2) serek homogenizowany waniliowy - 376,25kg netto, w opakowaniach jednostkowych 120-150 g, CPV: 15551000-5, PN-A-86300:1991/Az3:2001; 3) ser topiony - 2677 kg netto, w opakowaniach jednostkowych 100 g, CPV: 15542200-1, PN-A-86233:1966/Az16:1996; 4) jogurt naturalny (bez cukru) - 971,80kg netto, w opakowaniach jednostkowych 120-150 g, CPV: 15551310-1, PN-A-86061:2002/Az1:2006; 5) serek kanapkowy naturalny - 382,15kg netto, w opakowaniach jednostkowych 120-150 g, CPV: 15544000-3, PN-A-86003:1991; 6) śmietana 12% - 2194 kg netto, w opakowaniach jednostkowych 1 lub 3 albo 5 kg netto, CPV 15512200-2, PN-A-86050:2002; 7) twaróg chudy - 7122 kg netto, w kostkach o wadze jednostkowej 200 g, CPV: 15542100-0, PN-A-86300:1991/Az3:2001; 8) ser twardy żółty - 50 kg, w blokach, CPV: 15544000-3, PN-A-86230:1968/Az13:1996. 2. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb poszczególnych jednostek realizujących zamówienie dostaw artykułów w okresie obowiązywania umowy. 3. Wykonawca dostarczać będzie w/w artykuły na swój koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości, zepsucia lub uszkodzenia. Mają być świeże o dobrym smaku, z odpowiednio długim okresem przydatności do spożycia dla danego artykułu, muszą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze. Artykuły dostarczane w sposób zapewniający świeżość z utrzymaniem ciągu chłodniczego od producenta do odbiorcy. Ponadto mają być w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach. 4. Wykonawca określa w formularzu cenowym gramaturę oferowanych artykułów, jaką będzie dostarczał zamawiającemu przez cały okres obowiązywania umowy. 5. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności. 6. Realizacja dostaw artykułów mleczarskich w uzgodnionych terminach do magazynów zlokalizowanych w: 1. Zakładzie Karnym w Potulicach, Al. Parkowa 1, w godz. 7:00-11:00, 2. Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie, ul. Rynek 8, w godz. 7:15-11:00, 3. Areszcie Śledczym w Bydgoszczy, ul. Wały Jagiellońskie 4, w godz. 7:00-11:00. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155510005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną