Przetargi.pl
Dostawy art.mleczarskich

"UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA ogłasza przetarg

  • Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana 49
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-11-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA
    ul. Orkana 49
    34-700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
    REGON: 491971074
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy art.mleczarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Mleko 2% luz. op. Max 10 L/ ; 7200 L, Mleko 2% op. 0,9 - 1,0 L/ : 2700 L, Śmietana 18% op. 380g-450g : 1610 kg, Kefir kubki op. 380g-450g : 400 kg , Masło 200g, ( zawartość tłuszczu min. 82% ) 14500 szt ,Twaróg tłusty (niezmielony) 870 kg ,Twaróg półtłusty (niezmielony) 2800 kg ,Jogurt naturalny 2% op.380g-450g : 600 kg,Jogurt naturalny 2% 150g :4400 szt,Ser Edamski 45% :900 kg ,Ser "Gouda" 45% :920 kg, Ser "Salami" 40% : 800 kg….Szczegóły zamówienia w zał. mr 3 do SWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: w zakresie zdolności technicznej lub zawodowej;Warunek będzie spełniony jeżeli prowadzona działalność, sprzedawane towary, oraz warunki dostaw, będą spełniać wymogi Polskich Norm , zasad GMP/GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna ), systemu HACCP, i posiadać dopuszczenie do stosowania w obrocie na terenie kraju, oraz spełniać wymogi określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.z 2018 poz. 1541).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-11-21

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach