Zakład Karny w Płocku ogłasza przetarg
- Adres: 09-402 Płock, ul. Sienkiewicza 22
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 024 2622031
- Data zamieszczenia: 2010-01-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Płocku
ul. Sienkiewicza 22 22
09-402 Płock, woj. mazowieckie
tel. 024 2622031
REGON: 00032046600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy art. mleczarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy do siedziby zamawiającego niżej wymienionych warzyw w rocznej ilości szacunkowej: 1. Mleko pasteryzowane 2% PN-90/A-86003, w ilości 22 000 l. w folii o wadze 1l./szt., etykietowane z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 2. Ser topiony PN-66/A-86233, bez dodatków w ilości 700 kg., w opakowaniu jednostkowym o wadze 100g./szt., etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 3. Ser żółty PN-68/A-86230, w ilości 700 kg., foliowany w opakowaniu jednostkowym max.3kg./blok, etykietowany z naniesioną na każdym bloku datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 4. Serek homogenizowany PN-91/A-86300, w ilości 2400 kg., w opakowaniu jednostkowym 180g./sztuka, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 5. Śmietana 18% PN-A-86050:2002, w ilości 1000 l. w folii o wadze 1l./szt., etykietowana z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 6. Twarożek PN-91/A-86300, w ilości 2400 kg., w opakowaniu jednostkowym od 100g/sztukę do 150g./sztukę, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. 7. Twaróg chudy PN-91/A-86300, w ilości 4000 kg., w opakowaniu jednostkowym max. 5kg./blok, etykietowany z naniesioną na każdym bloku datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. Zamawiający nie przewiduje możliwości składania ofert częściowych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155111004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawcy spełniający warunki opisane w SIWZ i ustawie Prawo zamówień publicznych, a wybór wykonawcy nastąpi przez porównanie ofert. Kryteria są przeliczane matematycznie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Szczegółowe informacje zawarte są w SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY MLEKA I JEGO PRZETWORÓW
Dodano: 2016-01-07 - DOSTAWY MLEKA I JEGO PRZETWORÓW
Dodano: 2015-01-08 - Dostawę artykułów spożywczych i chemicznych do baru Na zdrowie
Dodano: 2014-04-17 - dostawa artykułów spożywczych i chemicznych do baru Na zdrowie
Dodano: 2014-04-09 - Dostawę artykułów spożywczych i chemicznych do baru Na zdrowie
Dodano: 2014-03-04 - dostawy mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2014-01-03 - Dostawę wyrobów mleczarskich i mrożonek dla potrzeb bloku żywienia SPZZOZ w Żurominie
Dodano: 2013-09-12 - Zakup z dostawą mleka i przetworów mlecznych.
Dodano: 2013-06-06 - Dostawy artykułów mlecznych na potrzeby Zakładu Karnego w Płocku
Dodano: 2013-02-12 - dostawy mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2013-01-03