Przetargi.pl
Dostawę produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych

Areszt Śledczy w Białymstoku ogłasza przetarg

  • Adres: 15-377 Białystok, ul. Kopernika
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 7427021 - 23 , fax. 857 427 024
  • Data zamieszczenia: 2019-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Białymstoku
    ul. Kopernika 21
    15-377 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 7427021 - 23, fax. 857 427 024
    REGON: 31958100000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjne nie poisadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawę produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przetarg na: Dostawę produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych- 2000 (1200) kg wątroby wieprzowej, 2900 (1100) kg kaszanki wieprzowej jęczmiennej, 1500 kg kości wieprzowych schabowych, 4200 (1700) kg mięsa garmażeryjnego wieprzowo-wołowego, 700* kg kiełbasy parówkowej, 550* kg szynki familijnej, 1630 (430) kg łopatki wieprzowej bez kości,1600 kg boczku faszerowanego, 1600 kg tyrolskiej wieprzowej-blok, 2100 kg smalcu wieprzowego, 1600 kg głowizny prasowanej, 1700 (700) kg- boczek surowy bez żeber, 1500 (1000) kg kiełbasy bieszczadzkiej, 2780 (480) kg kiełbasy mortadela, 1500 kg kiełbasy szynkowej wołowej, 2900 (900) kg kiełbasy zwyczajnej,2300 (600) kg mielonki kanapkowej -lanchmit, 2800 (400) kg parówek cienkich wieprzowych,1700 kg pasztetowej wieprzowej, 1710 ((710) kg pieczeni wieprzowej, 1500 kg pasztetu wieprzowego pieczonego, 1500 kg salcesonu włoskiego,800 kg boczku wędzonego bez żeber, 2050 (750) kg kiełbasy białej parzonej, 1700 kg serdelek wieprzowych,1050 (250) kg kiełbasy krakowskiej parzonej-z mięsa wieprzowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, 530* kg mięso drobne wieprzowe kl. II pochodzące z łopatki,580* kg mięso drobne wołowe,500* kg salcesonu czarnego,1650 (650) kg kiełbasy kanapkowej, 1800 kg kiełbasy podwawelskiej, 850 (450) kg kiełbasy zielonogórskiej ,550* kg kiełbasy szynkowej wieprzowej, 930 (430) kg mięso gulaszowe z indyka, 1420 (420) kg serdelek drobiowych,1200 kg podudzia drobiowe, 1200 (200) kg szynki drobiowej mielonej, 1800 (400) kg skrzydełek drobiowych, 6000 (3000) kg udek drobiowych ćwiartek, 2200 (1300) kg żołądków drobiowych,650 (150) kg piersi drobiowych z kurczaka, 700 kg kiełbasy drobiowej,1000 kg parówek cienkich drobiowych, 2000 (1300) kg serc drobiowych,700 kg wątroby drobiowej,1600 (400) kg baleronu drobiowego z indyka,560* kg bloku drobiowego, 840* kg mortadeli drobiowej, 690* kg przysmaku drobiowego z mięsa drobiowego,1120 (420) kg polędwicy drobiowej z mięsa drobiowego, 420 * kg polędwicy kanadyjskiej z mięsa drobiowego, 1420 (420) kg rolady drobiowej z mięsa drobiowego, 1100 (420) kg kiełbasy szynkowej z indyka z mięsa drobiowego, 220* kg mielonki drobiowej, kiełbasa z mięsa drobiowego, 600* kg pasztetu drobiowego, 100 * kg kurczaka tuszki, 1350 (350) kg konserwy turystycznej o pojemności do 300 g.,1750 (350) kg pasztetu drobiowego w konserwie o pojemności do 300 g.,1400 kg pasztetu mazowieckiego w konserwie o pojemności do 300 g.,1000 kg konserwy smalec z mięsem od 280 g do 300 g. * dane w nawiasie lub z gwiazdką oznaczają ilość i asortyment przeznaczony dla Zakładu Karnego w Białymstoku
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach