Przetargi.pl
Dostawę artykułów spożywczych do Stołówki Gminnej w Miastkowie Kościelnym

Gmina Miastków Kościelny ogłasza przetarg

  • Adres: 08-420 Miastków Kościelny, Rynek
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 025 7511286 w. 32 , fax. 257 544 007
  • Data zamieszczenia: 2020-03-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miastków Kościelny
    Rynek 6
    08-420 Miastków Kościelny, woj. mazowieckie
    tel. 025 7511286 w. 32, fax. 257 544 007
    REGON: 71158232200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.miastkowkoscielny.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawę artykułów spożywczych do Stołówki Gminnej w Miastkowie Kościelnym
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Stołówki Gminnej w Miastkowie Kościelnym. Artykuły będą dostarczane do stołówki w zależności od potrzeb w ilościach zamawianych telefonicznie przez przedstawiciela stołówki. Dostawa nastąpić musi nie później niż w ciągu 2 dni roboczych od dnia złożenia zamówienia. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za faktycznie wykonane dostawy. CZĘŚĆ 1: Dostawa artykułów spożywczych do Stołówki Gminnej w Miastkowie Kościelnym – zakres dostaw zgodny z przedmiarem stanowiącym załącznik Nr 1: 1 Nazwa artykułu: 2 Chrzan min. 180g Szt. 39 3 Cukier 1kg Kg 1392 4 Cukier puder 400g Szt. 52 5 Cukier waniliowy min.32g Szt. 109 6 Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g Szt. 326 7 Galaretka cytrynowa 75g Szt 22 8 Galaretka truskawkowa 75g Szt. 22 9 Dżem brzoskwiniowy 280g Szt 22 10 Galaretka agrestowa 75g Szt 22 11 Kawa inka 150g Szt. 52 12 Makaron ryżowy 250g - nazwa zwyczajowa. Kg 52 13 Herbata ekspresowa Lipton 100 saszetek Szt 305 14 Herbata ekspresowa saga 90 saszetek Szt. 131 15 Herbata ekspresowa owocowa 20 saszetek Szt. 474 16 Jabłko ; SZARLOTKA - min.0,90g Szt. 144 17 Kakao 150g. Skład; Tłuszcz- 10,05g cukier - 0,5g, sól - 0,06g, białko -23,05g Szt. 30 18 Kasza gryczana 1kg Kg 122 19 Kasza jęczmienna 1kg- średnia Kg 157 20 Kasza kuskus 400g Szt. 293 21 Kasza manna 1kg Kg 30 22 Ketchup 480g. Bez konserwantów. Tłuszcze 0,1g, sól 3,2g, cukry 32g. Szt. 144 23 Kisiel truskawkowy 0,58g Szt. 131 24 Koncentrat pomidorowy 0,900kg. Bez konserwantów. Szt. 131 25 Koncentrat pomidorowy 190g. Bez konserwantów. Szt 313 26 Kwasek cytrynowy min.50g Szt. 326 27 Liść laurowy min.7g Szt. 196 28 Lubczyk min. 8g Szt. 104 29 Majeranek min. 8g Szt. 196 30 Majonez (bez konserwantów) 900g Szt. 61 31 Makaron babuni 250g z mąki pszennej durum. Kg 157 32 Makaron kokardki, łazanki 400g z mąki pszennej durum. kg 348 33 Makaron świderka, wstążka 500g z mąki pszennej durum. kg 396 34 Makaron gwiazdeczki, literki, świderki, muszelka mała 2-5kg z mąki pszennej durum. kg 183 35 Mąka pszenna szymanowska 1kg typ 480 Kg 457 36 Mąka ziemniaczana 1kg Kg 30 37 Miód pszczeli 370g naturalny Szt. 566 38 Olej rzepakowy 1l. Zawartość kwasów jednonienasyconych 50%, wie-lonienasyconych poniżej 40% L 679 39 Oregano 10g szt. 113 40 Papryka słodka 20g Szt. 131 41 Papryka ostra 20g Szt. 131 42 Pieprz cytrynowy 20g Szt. 196 43 Pieprz czarny ziarnisty min. 18g Szt. 117 44 Pieprz ziołowy min.20g Szt. 139 45 Płatki kukurydziane 600g Szt. 109 46 Płatki ryżowe błyskawiczne min.300g Kg 30 47 Proszek do pieczenia min. 30g Szt. 44 48 Przyprawa CARRY min. 10g Szt. 87 49 Ryż 1kg Kg 348 50 Sól niskosodowa 1kg Kg 209 51 Szczaw min. 300g Szt. 109 52 Ziele angielskie min.15g Szt. 348 53 Zioła prowansalskie min. 10g Szt. 109 54 Bazylia min. 10g Szt. 109 55 Bułka tarta min.400g Szt. 587 56 Pietruszka suszona min.20g Szt. 30 57 Koper suszony min.20g Szt. 30 58 Musztarda b/z konserwantów min.185g Szt. 39 59 Makaron zacierka min. 250g Kg 87 60 Budyń waniliowy min 65g Szt. 109 61 Biszkopty okrągłe min.150g Szt. 174 62 Biszkopty podłużne min.180g Szt. 174 63 Gofry/andruty min 100g Szt. 70 64 Herbatniki szkolne min. 280g Szt 113 65 Krakersy 90g Szt. 174 66 Paluszki delikatesowe min.180g Szt 96 67 Rurka maślana pusta min 450g Szt. 35 68 Słoma ptysiowa min.200g Szt. 104 69 Wafle ryżowe min.130g Szt. 131 70 Wafle tortowe min. 170g Szt 35 71 Pieprz czarny mielony Szt 374 72 Zakwas-żurek 0,5l b/z konserwantów. Szt. 96 73 Cynamon min 20g Szt. 52 74 Drożdże 10g świeże Szt. 44 75 Ocet winny jabłkowy 0.5l Szt. 26 76 Sezam min 10g Szt. 17 77 Woda gazowana 1.5l Szt. 26 78 Soczek 100% soku, bez konserwantów 200ml. Szt. 5916 79 Groch łuskany połówki min.500g Kg 30 80 Fasola Jaś min. 500g Kg. 30 81 Płatki owsiane min. 400g Kg 9 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Mleko karton 1l 2% L 1653 3 Ser biały półtłusty kg 157 4 Serek truskawkowy 125g . Zawartość cukru max 0,13g na 100g pro-duktu. Szt 1523 5 Śmietana 18% 400g o obniżonej zawartości cukru 10g/100ml produktu Szt. 870 6 Śmietana 30% 250g o obniżonej zawartości cukru 10g/100ml produktu Szt. 1631 7 Jogurt naturalny 390g Szt. 848 8 Serek waniliowy 200g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt 1740 9 Serek waniliowy 125g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt 1740 10 Masło śmietankowe 250g. Zawartość tłuszczu max 73%. Kg 418 11 Kefir 400g. Szt 22 12 Maślanka 1l Szt. 22 13 Ser żółty nazwa zwyczajowa Zamoyski. Kg 87 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Truskawka mrożona op. max 2,5kg Kg 435 3 Wiśnia mrożona op. max 2,5kg Kg 261 4 Czarna porzeczka mrożona op. max 2,5kg Kg 1392 5 Czerwona porzeczka mrożona op. max 2,5kg Kg 131 6 Mieszanka kompotowa mrożona op. max 2,5 kg Kg 174 7 Malina mrożona op. max 2,5 kg Kg 44 8 Barszcz ukraiński mrożony op. max 2,5kg kg 65 9 Marchew kostka mrożona op. max 2,5kg Kg 244 10 Marchew mini mrożona op. max 2,5kg Kg 209 11 Mieszanka leczo op. max 2,5kg Kg 113 12 Bukiet warzyw op. max 2,5kg kg 113 13 Mieszanka jarzynowa op. max 2,5kg kg 70 14 Włoszczyzna op. max 2,5kg kg 131 15 Brokuł mrożony op. max 2,5kg Kg 70 16 Kalafior mrożony op. max 2,5kg Kg 87 17 Mieszanka europejska op. max 2,5kg Kg 44 18 Fasolka szparagowa żółta mrożona op. max 2,5kg Kg 131 1 Nazwa artykułu j.m Ilość 2 Jajka świeże kl.1. Szt. 7613 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Shake wanilia 230g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt 3480 3 Kieszonka mus owocowy 90g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt. 870 4 Jogurt wanilia z ciasteczkami 143g. Zawartość cukru max 0,13 na 100g produktu. Szt. 2871 5 Serek kieszonka trusk. 80g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g pro-duktu. Szt. 435 6 Serek kieszonka wanilia 80g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g pro-duktu. Szt 870 7 Polskie smaki deser jogurtowy 120g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt 3045 8 Mleczna kanapka 28g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu Szt. 2784 9 Deser.mlecz 100g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt 2784 10 J.premium Mild 140g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu Szt. 2784 11 Jogurt Twist 250g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu Szt 870 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Baton granola owsiany40g. Zawartość cukru 0,13g na 100g produktu. Szt. 2610 3 Baton zbożowy musli z żurawiną i maliną 40g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt. 2610 4 Baton Nesguik 23g- lub oferta równoważna. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt. 2610 5 Chrupki czekoladowe kukurydziane 15g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt. 2610 6 Chrupki kukurydziane kręcone 25g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt 2610 7 Chrupki zakręcone o smaku pizzy 28g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g produktu. Szt 2610 8 Shaki popcornowe 35g Szt. 2610 9 Wafle ryżowe malinowe 24g. Zawartość cukru max 0,13g na 100g pro-duktu. Szt. 2610 CZĘŚĆ 2 Dostawa artykułów spożywczych do Stołówki Gminnej w Miastkowie Kościelnym – zakres dostaw zgodny z przedmiarem stanowiącym załącznik Nr 2: 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Schab bez kości świeży Kg 348 3 Karczek bez kości świeży kg 326 4 Łopatka bez kości świeża kg 809 5 Szynka bez kości świeża Kg 1740 6 Żeberka paski świeże Kg 91 7 Boczek surowy b/k Kg 44 8 Boczek surowy wędzony b/k Kg 44 9 Kiełbasa cienka podwawelska min.88% mię-sa Kg 78 10 Polędwica miodowa 88% Kg 70 11 Szynka drobiowa 88% mięsa Kg 109 12 Szynka wieprzowa 88% mięsa Kg 44 13 Parówki drobiowe 88% mięsa Kg 131 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Filet z kurczaka świeży Kg 957 3 Udzik z kurczaka świeży Kg 1088 4 Filet z indyka świeży Kg 278 5 Skrzydło z indyka świeże Kg 61 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Filet z miruny bez skóry 8+ kg 522 3 Filet z makreli w oleju 300g Szt. 78 CZĘŚĆ 3 Dostawa artykułów spożywczych do Stołówki Gminnej w Miastkowie Kościelnym – zakres dostaw zgodny z przedmiarem stanowiącym załącznik Nr 3: 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Chleb krojony pszenny waga 600g Szt. 218 3 Bułka wrocławska krojona waga 400g Szt. 1653 4 Chleb razowy krojony waga 400g Szt. 157 5 Drożdżówka z dżemem i kruszonką waga 100g Szt. 1088 6 Chałka z kruszonką waga 300g Szt. 131 CZĘŚĆ 4 Dostawa artykułów spożywczych do Stołówki Gminnej w Miastkowie Kościelnym – zakres dostaw zgodny z przedmiarem stanowiącym załącznik Nr 4: 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Ziemniaki workowane grube 15kg Kg 8265 3 Ziemniaki młode workowane 15kg Kg 870 4 Marchew workowana gruba, czysta Kg 1044 5 Kapusta biała waga min. 1,70kg Szt. 104 6 Kapusta czerwona Kg 261 7 Kapusta pekińska Kg 239 8 Pietruszka Kg 218 9 Cebula Kg 326 10 Seler Kg 196 11 Por Szt. 174 12 Buraki ćwikłowe Kg 479 13 Koper - pęczek Szt. 487 14 Szczypiorek - pęczek Szt 326 15 Pomidory Kg 348 16 Ogórki świeże Kg 592 17 Pieczarki Kg 326 18 Papryka czerwona Kg 96 19 Natka pietruszki - pęczek Szt. 487 20 Cebula czerwona Kg 52 21 Czosnek świeży nazwa zwyczajowa- polski. Szt. 283 22 Kalafior świeży Szt. 52 23 Brokuły świeży Szt. 39 24 Pomidorki koktajlowe waga op.250g Szt. 157 25 Rzodkiewka - pęczek. Szt. 65 26 Sałata lodowa Szt. 374 27 Sałata masłowa Szt. 239 1 Nazwa artykułu j.m. Ilość 2 Winogron zielony kg 44 3 Winogron ciemny Kg 44 4 Kiwi Szt. 261 5 Jabłko Kg 1305 6 Gruszka Kg 261 7 Mandarynka Kg 261 8 Pomarańcza kg 522 9 Arbuz Kg 26 10 Brzoskwinia Kg 26 11 Nektarynka Kg 9 12 Truskawka świeża kg 87 13 Banan Kg 1044 14 Śliwka Kg 57 15 Cytryna Kg 131 16 Ananas Szt. 28 17 Rabarbar kg 33 18 Mięta świeża ( doniczka) Szt. 22 1 Nazwa artykułu j.m Ilość 2 Kapusta kwaszona 5kg Kg 566 3 Ogórki kwaszone 5kg Kg 209 Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw w podanych asortymentach, przy czym całkowita wartość zamówienia nie zostanie przekroczona, zaś może być zmniejszona. Wykonawca zobowiązuje się do elastycznego reagowania na zmiany Zamawiającego. Wszelkie artykuły żywnościowe wchodzące w skład zamówienia i zaoferowane przez Wykonawcę powinny spełniać ustanowione polskim prawem normy i przepisy dla artykułów żywnościowych. Części zamówienia nie mogą być dzielone przez Wykonawców, oferty nie zawierające pełnego zakresu przedmiotu zamówienia określonego w zadaniu częściowym zostaną odrzucone jako niezgodne z SIWZ. Wszystkie informacje dotyczące przetargu nieograniczonego znajdują się na stronie internetowej Urzędu Gminy Miastków Kościelny – BIP – przetargi 2020.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Za spełnianie warunku uznane zostanie złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na ofertę składa się: a) wypełniony formularz oferty (oryginał) – załącznik Nr 5 b) wypełniony przedmiar dla części zamówienia na którą Wykonawca składa ofertę. c) pełnomocnictwo (oryginał lub notarialnie poświadczona kopia) do reprezentowania Wykonawcy w postępowaniu i złożenia oferty, jeżeli oferta nie została podpisana przez osoby upoważnione do tych czynności w dokumentach rejestracyjnych lub w przypadku oferty składanej przez Wykonawców występujących wspólnie, pełnomocnictwo dla osoby podpisującej w ich imieniu ofertę (oryginał lub kopia notarialnie poświadczona) - załącznik Wykonawcy,

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach