Przetargi.pl
Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 54 im. Wacława Kuchara w Bytomiu, 41-908 Bytom, ul. Reptowska 86

Szkoła Podstawowa Nr 54 im. Wacława Kuchara ogłasza przetarg

  • Adres: 41-908 Bytom, ul. Reptowska 86
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 280 64 40 , fax. 32 288 00 89
  • Data zamieszczenia: 2013-01-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 54 im. Wacława Kuchara
    ul. Reptowska 86 86
    41-908 Bytom, woj. śląskie
    tel. 32 280 64 40, fax. 32 288 00 89
    REGON: 00086166000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp54.miechowice.info
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 54 im. Wacława Kuchara w Bytomiu, 41-908 Bytom, ul. Reptowska 86
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa (zakup, transport, rozładunek) artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 54 im. Wacława Kuchara w Bytomiu. 2. Postępowanie i tym samym przedmiot zamówienia podzielone jest na nw. części : część nr 1: Dostawa mięsa i produktów mięsnych Nr załącznika określającego asortyment i ilości zamawianej żywności 1, część nr 2: Dostawa warzyw i owoców Nr załącznika określającego asortyment i ilości zamawianej żywności 2, część nr 3: Dostawa pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich Nr załącznika określającego asortyment i ilości zamawianej żywności 3, część nr 4:Dostawa jaj Nr załącznika określającego asortyment i ilości zamawianej żywności 4. 3. Wykonawca winien udzielić Zamawiającemu miesięcznej gwarancji, na dostarczany towar liczonej od dnia jego dostawy (zakres gwarancji : towar dobrej jakości i wolny od wad). 4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Istotne postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 8 do niniejszej specyfikacji. 5. Nazwa i kod wg Wspólnego Słownika Zamówień: 15300000-1 - owoce, warzywa i podobne produkty 15110000-2 - mięso 15131100-6 - produkty mięsno-wędliniarskie 15810000-9 - pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 03142500-3 - jaja 6. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych.Wykonawca przystępujący do niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia może złożyć ofertę na jedną lub więcej części. Wpisanie przez Wykonawcę na formularzu oferty ceny w danej pozycji (wierszu tabeli) równoznaczne jest ze złożeniem oferty na część, której ta pozycja dotyczy. Oświadczenia i dokumenty składane w jednym egzemplarzu będą traktowane jako odnoszące się do każdej części na którą została złożona oferta.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp54.miechowice.info
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach