Urząd Gminy Rusinów ogłasza przetarg
- Adres: 26-411 Rusinów, Żeromskiego
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 48 6727022 , fax. 48 6727023
- Data zamieszczenia: 2017-12-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy Rusinów
Żeromskiego 4
26-411 Rusinów, woj. mazowieckie
tel. 48 6727022, fax. 48 6727023
REGON: 54534300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.rusinow.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rusinowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: „Dostawa żywności do Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rusinowie” 3.1. Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa żywności do Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rusinowie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1 do umowy. 3.2. Wykonawca w ramach zamówienia zobowiązuje się do: - dostarczania produktów żywnościowych do stołówki szkolnej zlokalizowanej w budynku Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rusinowie ul. Szkolna 47, 26-411 Rusinów pojazdem przystosowanym do przewozu wymienionych artykułów żywnościowych, spełniającym wymagania Terenowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej; - do dostarczania produktów żywnościowych, w tym produktów przetworzonych, do Przedszkola Samorządowego w Rusinowie z siedzibą Gałki 72, 26-411 Rusinów, pojazdem przystosowanym do przewozu wymienionych artykułów żywnościowych, spełniającym wymagania Terenowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. 3.3. Artykuły żywnościowe będą dostarczane nie częściej niż jeden raz w dniu roboczym. 3.3.1. Szczegółowe zamówienie na dostawy artykułów spożywczych Zamawiający będzie podawać Wykonawcy pisemnie, faksem lub e-mailem z wyprzedzeniem 7-dniowym. 3.4. Jeżeli w opisie przedmiocie zamówienia znajdują się jakiekolwiek znaki towarowe, patenty czy pochodzenie, źródło lub szczególny proces – należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie ofert równoważnych, o parametrach nie gorszych niż podane w opisie przedmiotu zamówienia – podstawa prawna art. 29 ust. 3 ustawy Pzp. Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia określonego w specyfikacji formularza cenowego stanowiącego załącznik nr 1 do umowy, wymaga aby: 3.4.1. produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych; 3.4.2. produkty były świeże i pierwszej jakości; 3.4.3. produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia; 3.4.4. produkty przetworzone (tj. wędliny, przetwory mięsne, konserwy) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy – tj. % zawartość mięsa w wędlinie oraz substancje stosowane w produkcji; 3.4.5. mięso świeże pochodziło ze zwierząt do lat 3 i było pochodzenia polskiego; 3.4.6. dostarczane produkty posiadały etykietę produktu – handlowy dokument identyfikacyjny (HDI); 3.4.7. mięso świeże nie zawierało okrywy tłuszczowej, ścięgien oraz błon. 3.4.8. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku w w/w zakresie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla Domu Pomocy Społecznej w Przasnyszu.”
Dodano: 2024-07-12 - Dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej im. Mikołaja Kopernika w Serocku w podziale na 5 części
Dodano: 2024-07-05 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do stołówki internatu przy Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. J. Dziubińskiej w Golądkowie w podziale na 7 części
Dodano: 2024-07-05 - Dostawa żywności dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Ostrołęce
Dodano: 2024-06-13 - Sukcesywna dostawa mięsa oraz wędlin dla Publicznego Przedszkola nr 1 im. Krasnala Hałabały w Kobyłce w 2024 roku
Dodano: 2024-06-11 - Dostawa różnych artykułów spożywczych oraz warzyw i owoców
Dodano: 2024-05-16 - Dostawa różnych artykułów spożywczych na potrzeby DPS „Syrena” w Warszawie w 2024 r.
Dodano: 2024-04-25 - Zakup artykułów spożywczych, mięsa, drobiu, warzyw, owoców, mrożonek i artykułów garmażeryjnych na potrzeby stołówki szkolnej w Zalesiu Górnym
Dodano: 2024-03-08 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola nr 1 im. Krasnala Hałabały w Kobyłce w 2024 roku
Dodano: 2024-03-07 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych – wyrobów garmażeryjnych dla Publicznego Przedszkola nr 1 im. Krasnala Hałabały w Kobyłce w 2024 roku
Dodano: 2024-03-07