Przetargi.pl
Dostawa żywności do Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rusinowie

Urząd Gminy Rusinów ogłasza przetarg

  • Adres: 26411 Rusinów, ul. Żeromskiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-48 6727022 , fax. 0-48 6727023
  • Data zamieszczenia: 2016-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy Rusinów
    ul. Żeromskiego 4
    26411 Rusinów, woj. mazowieckie
    tel. 0-48 6727022, fax. 0-48 6727023
    REGON: 54534300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa żywności do Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rusinowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: „Dostawa żywności do Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rusinowie” 3.1. Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa żywności do Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rusinowie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1 do umowy. 3.2. Wykonawca w ramach zamówienia zobowiązuje się do: - dostarczania produktów żywnościowych do stołówki szkolnej zlokalizowanej w budynku Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rusinowie ul. Szkolna 47, 26-411 Rusinów pojazdem przystosowanym do przewozu wymienionych artykułów żywnościowych, spełniającym wymagania Terenowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej; - do dostarczania produktów żywnościowych, w tym produktów przetworzonych, do Przedszkola Samorządowego w Rusinowie z siedzibą Gałki 72, 26-411 Rusinów, pojazdem przystosowanym do przewozu wymienionych artykułów żywnościowych, spełniającym wymagania Terenowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. 3.3. Artykuły żywnościowe będą dostarczane nie częściej niż jeden raz w dniu roboczym. 3.3.1. Szczegółowe zamówienie na dostawy artykułów spożywczych Zamawiający będzie podawać Wykonawcy pisemnie, faksem lub e-mailem z wyprzedzeniem 7-dniowym. 3.4. Jeżeli w opisie przedmiocie zamówienia znajdują się jakiekolwiek znaki towarowe, patenty czy pochodzenie, źródło lub szczególny proces – należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie ofert równoważnych, o parametrach nie gorszych niż podane w opisie przedmiotu zamówienia – podstawa prawna art. 29 ust. 3 ustawy Pzp. Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia określonego w specyfikacji formularza cenowego stanowiącego załącznik nr 1 do umowy, wymaga aby: 3.4.1. produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych; 3.4.2. produkty były świeże i pierwszej jakości; 3.4.3. produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia; 3.4.4. produkty przetworzone (tj. wędliny, przetwory mięsne, konserwy) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy – tj. % zawartość mięsa w wędlinie oraz substancje stosowane w produkcji; 3.4.5. mięso świeże pochodziło ze zwierząt do lat 3 i było pochodzenia polskiego; 3.4.6. dostarczane produkty posiadały etykietę produktu – handlowy dokument identyfikacyjny (HDI); 3.4.7. mięso świeże nie zawierało okrywy tłuszczowej, ścięgien oraz błon. 3.4.8. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach