Gmina Miasto Rzeszów - Urząd Miasta Rzeszowa ogłasza przetarg
- Adres: 35-064 Rzeszów, Rynek
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 178 754 636 , fax. 178 754 634
- Data zamieszczenia: 2021-01-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Rzeszów - Urząd Miasta Rzeszowa
Rynek 1
35-064 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 178 754 636, fax. 178 754 634
REGON: 65061400000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.erzeszow.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do stołówki ZSO nr 4 w Rzeszowie w 2021 r - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności do stołówki ZSO Nr 4 w Rzeszowie w 2021 r. - zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego podzielona na 7 części. 2.Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00 do 6:30. Maksymalny termin realizacji dostaw sukcesywnych (każdej partii) – do 3 dni roboczych od złożenia zamówienia (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie). Termin ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego – termin realizacji dostawy od złożenia zamówienia). 3.Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawca w przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 3 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad. Czas ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego – czas reakcji). 4.Przedmiotem zamówienia został podzielony na 7 części: 1) Opis, zakres i przedmiot części: a) Część 1: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych oraz wędlin w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 2A do SIWZ – OPZ dla cz.1. b) Część 2: Produkty mleczarskie oraz jaja Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i nabiału w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 2B do SIWZ – OPZ dla cz.2. c) Część 3: Pieczywo Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżego pieczywa w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 2C do SIWZ – OPZ dla cz.3. d) Część 4: Ryby i mrożonki Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb i mrożonek w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 2D do SIWZ – OPZ dla cz.4 e) Część 5: Wyroby garmażeryjne Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 2E do SIWZ – OPZ dla cz.5 f) Część 6: Owoce i warzywa oraz jaja Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw oraz jaj w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do nr 2F SIWZ – OPZ dla cz.6 g) Część 7: Pozostałe (różne) produkty ogólnospożywcze oraz miód i inne Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów ogólnospożywczych oraz miód i inne w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 2G do SIWZ – OPZ dla cz.7 5.Oferty można składać w odniesieniu do: wszystkich części.6.Zamawiający nie określa maksymalnej liczby części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu Wykonawcy. 7.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają: 1) opis przedmiotu zamówienia (OPZ) dla poszczególnych części stanowiący Załączniki od nr 2A do 2G do SIWZ dostępne w oddzielnych plikach tj.: a) dla Części 1: OPZ dla cz. 1 – Załącznik nr 2A do SIWZ; b) dla Części 2: OPZ dla cz. 2 – Załącznik nr 2B do SIWZ; c) dla Części 3: OPZ dla cz. 3 – Załącznik nr 2C do SIWZ; d) dla Części 4: OPZ dla cz. 4 – Załącznik nr 2D do SIWZ; e) dla Części 5: OPZ dla cz. 5 – Załącznik nr 2E do SIWZ; f) dla Części 6: OPZ dla cz. 6 – Załącznik nr 2F do SIWZ; g) dla Części 7: OPZ dla cz. 7 – Załącznik nr 2G do SIWZ; 2) wzór umowy – Załącznik nr 3 do SIWZ (wspólny dla wszystkich części). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- "DOSTAWY ARTYKUŁÓW OGÓLNOSPOŻYWCZYCH ORAZ MROŻONEK DO ZAKŁADU KARNEGO W UHERCACH MINERALNYCH"
Dodano: 2024-04-12 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2024-03-11 - Dostawa artykułów spożywczych i mięsnych dla potrzeb Zespołu Opieki Zdrowotnej Nr 2 w Rzeszowie
Dodano: 2024-03-07 - Dostawa artykułów spożywczych 2023/2024
Dodano: 2024-03-06 - Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych do Zespołu Placówek Oświatowo – Wychowawczych w Jarosławiu
Dodano: 2024-03-04 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Samorządowego Przedszkola Krasnala Hałabały w Wielopolu Skrzyńskim w I półroczu 2024 roku
Dodano: 2024-02-02 - produkty spożywcze, produkty mleczarskie, pieczywo, ryby, mrożonki, mięso i wędliny, warzywa i owoce
Dodano: 2024-01-23 - „Sukcesywna dostawa produktów ogólnospożywczych w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2023-12-22 - Dostawa różnych produktów spożywczych oraz warzyw owoców i orzechów do Internatu Zespołu Szkół Techniczno Weterynaryjnych w Trzcianie na rok 2024
Dodano: 2023-12-05 - Dostawa artykułów spożywczych 2023/2024
Dodano: 2023-10-31