Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów ogłasza przetarg
- Adres: 65-265 Zielona Góra, ul. Lubuska
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 68 324 56 55 , fax. 68 327 08 38
- Data zamieszczenia: 2021-01-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów
ul. Lubuska 11
65-265 Zielona Góra, woj. lubuskie
tel. 68 324 56 55, fax. 68 327 08 38
REGON: 00105930800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://kombatant.bipzielonagora.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do stołówki Domu Pomocy Społecznej dla Kombatantów w Zielonej Górze przy ul. Lubuskiej 11 z podziałem na części - liczba części 2. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do stołówki Domu Pomocy Społecznej dla Kombatantów w Zielonej Górze przy ul. Lubuskiej 11z podziałem na części –liczba części 2 1.1.Częśćnr 1-dostawa produktów mleczarskich Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla części nr 1 zawarty jest w załączniku Nr 5.1. do SIWZ. Nomenklatura według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV):Główny kod:15.50.00.00-3-Produkty mleczarskie, 1.2.Częśćnr 2 –dostawa mięsa , produktów mięsnych i wędlin. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla części nr 2 zawarty jest w załączniku Nr 5.2. do SIWZ. Nomenklatura według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV):Główny kod:15.10.00.00-9-Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, Dodatkowe kody:15.13.11.30-5-Wędliny. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki 5.1. -5.2. do SIWZ–tabela wykaz asortymentu. 3.Miejsce dostaw dla części 1 -2 1)Wykonawca dostarczać będzie towar do stołówki Domu Pomocy Społecznej dla Kombatantów w Zielonej Górze, przy ul. Lubuskiej 11. 2)Odbioru towaru w magazynie Zamawiającego, znajdującym się przy ul. Lubuskiej 11 w Zielonej Górze dokonają wyznaczeni i upoważnieni pracownicy Zamawiającego. Odbiór powinien być potwierdzony protokołem odbioru, przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. 4. Informacje ogólne dla części 1 -2 1)Zadanie będzie realizowane sukcesywnie wg. zapotrzebowania Zamawiającego, 2)Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami, 3)Odbioru dokona upoważniony i wyznaczony przez Zamawiającego pracownik w magazynie Zamawiającego zgodnie z pkt 3, 4) Koszty przewozu, zabezpieczenia towaru i ubezpieczenia za czas przewozu ponosi Wykonawca, a Zamawiający zapewni odbiór zamówionego towaru w magazynie przy ul. Lubuskiej 11 w Zielonej Górze , 5) Za dostarczoną żywność (w tym stan jakościowy) odpowiada Wykonawca do momentu odbioru zrealizowanego zamówienia przez Zamawiającego, 6)Faktury/rachunki za zamówiony towar Wykonawca winien dostarczać wraz z towarem, w przypadku nabiału, faktury rozliczane są raz w tygodniu w każdy poniedziałek następnego tygodnia, 7)Dostarczany towar winien być świeży z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości tj. I-go gatunku bez wad fizycznych i jakościowych i odpowiadać Polskim Normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. Dopuszcza się zastosowanie rozwiązań równoważnych w stosunku do opisanych norm i systemów odniesienia, 8)W przypadku dostarczenia towaru niezgodnego z zamówieniem lub niewłaściwej jakości, bądź niedostarczenia zamówionego towaru w wymaganych godzinach a także niedokonania niezwłocznej jego wymiany na towar właściwy, Zamawiający ma prawo dokonania zakupu zamówionego towaru w dowolnej jednostce handlowej. Koszty powstałe z tego tytułu obciążają Wykonawcę, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Sekcji Żywienia WS SP ZOZ w Nowej Soli
Dodano: 2024-02-26 - Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do Zespołu Edukacyjnego nr 3 w Zielonej Górze
Dodano: 2023-12-17 - Dostawa produktów mięsnych do jednostek oświatowych na terenie Gminy Drezdenko
Dodano: 2023-12-06 - 2-DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO ZESPOŁU EDUKACYJNEGO W TRZCIELU
Dodano: 2023-12-01 - Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do Zespołu Edukacyjnego nr 2 w Zielonej Górze.
Dodano: 2023-11-16 - Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Zielonej Górze.
Dodano: 2023-11-14 - Dostawy wyrobów podrobowych oraz mięsa i wędlin wieprzowych do Aresztu Śledczego w Międzyrzeczu
Dodano: 2023-07-10 - Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Rokitnie nr 38 w 2023r.
Dodano: 2022-12-07 - Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Edukacyjnego w Trzcielu
Dodano: 2022-12-06 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2022-10-27