Zespół Szkół Zawodowych Nr 9 im. prof. R.A. Cebertowicza w Gdańsku ogłasza przetarg
- Adres: 80-364 Gdańsk, ul. Dąbrowszczaków 35
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 553 05 15 , fax. 58 553 28 92
- Data zamieszczenia: 2013-11-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych Nr 9 im. prof. R.A. Cebertowicza w Gdańsku
ul. Dąbrowszczaków 35 35
80-364 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 58 553 05 15, fax. 58 553 28 92
REGON: 19034604700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsz9gdansk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do kuchni internatu Zespołu Szkół Zawodowych Nr 9 w Gdańsku w podziale na pakiety- liczba pakietów 3. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności do kuchni internatu ZSZ Nr 9 w podziale na pakiety-liczba pakietów 3. 2.Przedmiot zamówienia jest podzielny,dlatego też Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych(art.83 ust.2 ustawy). Wykonawca może złożyć oferty częściowe na jedną lub więcej części zamówienia (części zamówienia Zamawiający określił w formie 3 pakietów).3 .Zadanie będzie realizowane sukcesywnie wg zapotrzebowania Zamawiającego.4. Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami na koszt i ryzyko Wykonawcy.5. Dostarczony towar winien odpowiadać Polskim Normom.Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami.6.Wykonawca winien posiadać atest laboratoryjny na oferowane produkty.7. W przypadku towarów posiadających nazwy towarowe ma zastosowanie zapis lub produkt równoważny.8. Zgodnie z art.29 ust.3 PZP w przypadku gdy przedmiotu zamówienia nie można opisać za pomocą dostatecznie dokładnych określeń,zamawiający może w opisie przedmiotu zamówienia zastosować znaki towarowe wraz z zapisem równoważne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsz9gdansk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i art. mięsnych: znak sprawy: 5/2016/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2016-03-24 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa i art. mięsnych:znak sprawy: 5/2015/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2015-05-11 - Przetarg nieograniczony Nr 04/Ż/2014 na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych - wędliny i wyroby podrobowe
Dodano: 2014-11-13 - znak sprawy: 11/2014/BIGB O/POTULICE Dostawy mięsa i art. mięsnych:
Dodano: 2014-09-22 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2014-07-23 - ZP/66/CZB/2014 Dostawa wędlin wieprzowych do kuchni, sklepu i kantyny w Czerwonym Borze, kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko
Dodano: 2014-05-29 - III. Dostawy warzyw i owoców:znak sprawy: 03/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-21 - DOSTAWY MIĘSA I ART. MIĘSNYCH ZNAK SPRAWY: 2/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-07