Wrocławski Zespół Żłobków ogłasza przetarg
- Adres: 53-609 Wrocław, ul. Fabryczna 15
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 71 358 46 46 , fax. 71 358 46 47
- Data zamieszczenia: 2012-12-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wrocławski Zespół Żłobków
ul. Fabryczna 15 15
53-609 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 71 358 46 46, fax. 71 358 46 47
REGON: 02154505100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wzz.wroc.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO JEDNOSTEK WROCŁAWSKIEGO ZESPOŁU ŻŁOBKÓW - 11 ZADAŃ. ZNAK POSTĘPOWANIA: ZP/D-34/2012/WZZ - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Rodzaj zamówienia: dostawa. 2. Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do jednostek Wrocławskiego Zespołu Żłobków z podziałem na zadania - 11 zadań. 3.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera z Formularz asortymentowo-cenowy od nr 2.1 do nr 2.11 do SIWZ oraz projekt umowy - załącznik nr 5 do SIWZ. 4. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na poszczególne zadania. Zamówienie podzielone zostało na 11 następujące zadania: 1) Dostawa mięsa i przetworów mięsnych - zadanie nr 1; 2) Dostawa jaj- zadanie nr 2; 3) Dostawa artykułów nabiałowych, mleka, śmietany, drożdży - zadanie nr 3; 4) Dostawa przetworów, soków - zadanie nr 4; 5) Dostawa artykułów spożywczych, makaronu, miodu, przypraw- zadanie nr 5; 6) Dostawa warzyw i owoców Dostawa artykułów spożywczych dla niemowląt - zadanie nr 6; 7) Dostawa artykułów spożywczych dla niemowląt - zadanie nr 7; 8) Dostawa mrożonek- zadanie nr 8; 9) Dostawa pieczywa - zadanie nr 9; 10) Dostawa ryb - zadanie nr 10; 11) Dostawa artykułów dietetycznych - zadanie nr 11. Za ofertę częściową uważa się ofertę złożoną na pełny asortyment dla danego zadania. 5. Podane w formularzu asortymentowo-cenowym ilości określają maksymalne potrzeby Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy, w związku z tym Zamawiający zastrzega sobie możliwość niezrealizowania całości przedmiotu umowy w zakresie nie większym niż do 30% każdej pozycji formularza asortymentowo-cenowego. Wykonawca nie może dochodzić żadnych roszczeń z tego tytułu. 6. Zamawiający dopuszcza zaoferowanie artykułów z niewielkimi odchyleniami (maksymalnie 5%). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium w niniejszym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: wwww.wzz.wroc.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH dla CRR KRUS GRANIT w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2016-07-27 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Chocianowie
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-07-01 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych z podziałem na zadania: Zadanie nr 1 Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego, Zadanie nr 2 Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, Zadanie nr 3 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10
Dodano: 2016-06-10 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżego mięsa i wędlin opisanych w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (wędliny), Nr zamówienia publicznego:ZP/8/2016.
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (mięso).
Dodano: 2016-06-01 - BZP.3810.46.2016.KB
Dodano: 2016-05-20