Centrum Kształcenia Praktycznego ogłasza przetarg
- Adres: 76-200 Słupsk, ul. Koszalińska 5
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 059 845-7333, 845-70000 , fax. 059 845-7333, 845-70000
- Data zamieszczenia: 2010-01-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Praktycznego
ul. Koszalińska 5 5
76-200 Słupsk, woj. pomorskie
tel. 059 845-7333, 845-70000, fax. 059 845-7333, 845-70000
REGON: 77078727400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckpslupsk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do CKP w Słupsku w 2010 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie 1 - Mleko i produkty mleczarskie Zadanie 2 - Pieczywo Swieże Zadanie 3 - Mięso i produkty mięsne Zadanie 4 - Warzywa i owoce Zadanie 5 - Artykuły ogólno - spożywcze - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące: 1. Posiadanie uprawnień do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania tj. prowadzenie zarejestrowanej działalności gospodarczej w zakresie odpowiadającym treści skladanej oferty 2. Posiadanie wiedzy i doświadczenia w realizowaniu dostaw podobnych do zakresu objętego tym przetargiem i zakresem wskazanym w ofercie. 3. Dysponowanie odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia tj. posiadanie zorganizowanego zaplecza potrzebnego do prowadzenia działalności - dysponiowanie pracownikami i środkami transportu właściwymi dla wykonania opisanego zakresu dostaw 4. Uregulowane zobowiązania na ubezpieczenia społeczne i zobowiązania wobec organów podatkowych 5. Wdrożenie w praktyce u siebie procedury KACCP wymaganej ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2001 r. Nr 63 poz. 634 z póź. zm.) 6. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie trj części zamówienia , której wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: j.w.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie zgodnie z art.22 ust. 1 i art. 24 uswt. 1 i 2 ustawy PZP 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej (wystawiony nie wcześniej niż 6 m-cy przed terminem składania ofert) 3. Oświadczenie, że Wykonawca zapoznał się z treścią SIWZ i nie wnosi co do niego zastrzeżeń i akceptuje ogólne warunki umowy ujęte w niniejszej SIWZ 4. Oświadczenie Wykonawcy, że nie zalega z opłaceniem podatków , opłat oraz składek na ubezpieczenie społeczne lub, że uzyskał zgodę na odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności 5. Jeżeli ofertę podpisuje ktoś inny niż osoby wymienione w rejestrze w ofercie muszą być załączone dokumenty wymagane odpowiednio : kodeksem cywilnym lub kodeksem spółek handlowych - właściwe dla rodzaju umocowania 6. Oświadczenie Wykonawcy, że wdrożył u siebie procedury HCCAP określone ustawą o warunkach żywienia (Dz.U. z 2001 r. Nr 63 poz. 634 z póź. zm.)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckpslupsk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ZP-PN/45/16
Dodano: 2016-05-25 - Zakup i dostawa produktów żywnościowych. Znak sprawy ZP-PN/32/16.
Dodano: 2016-04-22 - Dostawa mięsa, wędlin oraz produktów spożywczych z grupy nabiał - ZP7/2016
Dodano: 2016-03-16 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-02-25 - Dostawa mleka i przetworów mlecznych.
Dodano: 2016-02-10 - Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-21 - Dostawa do magazynu Szpitala artykułów mleczarskich
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa mleka i produktów mlecznych do Kantyny w Zakładzie Karnym w Kamińsku, ul. XXX- lecia 1, 11 - 120 Górowo Iławeckie, Kamińsk
Dodano: 2015-12-31 - DOSTAWA MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH
Dodano: 2015-12-16 - Dostawa produktów mleczarskich.
Dodano: 2015-12-09