Zakład Karny w Koronowie ogłasza przetarg
- Adres: 86-010 Koronowo, ul. Bydgoska 27
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0 52 382 22 11 , fax. 0 52 382 09 00
- Data zamieszczenia: 2011-04-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Koronowie
ul. Bydgoska 27 27
86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 0 52 382 22 11, fax. 0 52 382 09 00
REGON: 00031962900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa zup, sosów, przypraw, konserw mięsnych, mrożonek i makaronu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Grupa 1 Zupy i sosy: 1) Sos pieczeniowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 110 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 2) Sos biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -110 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001 3) Zupa pieczarkowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -250 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 4) Zupa selerowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) - 150 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 5) Zupa kalafiorowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-200 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 6) Zupa szparagowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -150 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 7) Bulion drobiowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg -200 kg, nomenklatura CPV:15891500-5, PN-A-94052:1996; 8) Barszcz biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-200 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 9) Zupa ogonowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -150 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 10) Żurek ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 11) Barszcz czerwony ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-150 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 12) Zupa porowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 150 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 13) zupa cebulowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 14) zupa szczawiowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 15) sos myśliwski - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 110 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 16) sos boloński - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 110 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; Grupa 2 Przyprawy: 1) Herbata granulowana w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg -800 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-A-94013:1998/Az1:2001 2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg - 500 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-A-94013:1998/Az1:2001 3) Pieprz mielony-czarny - 90 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 4) Sól drobnoziarnista - 3000 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 5) Majeranek - 28 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002 6) Ziele angielskie - 23 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 7) Majonez -200 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004 8) Jarzynka -55 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A - 86965:1997/Az1:2002 9) Liść laurowy- 23 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A - 86965:1997/Az1:2002 10) Papryka słodka - 15 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 11) Czosnek mielony - 10 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 12) Chrzan tarty - 80 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 13) Kwasek cytrynowy - 6 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 14) Żelatyna - 25 kg, nomenklatura CPV: 15800000-3,PN-A - 86955:1997/Az1:2002 15) Cynamon -3 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 16) Musztarda w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg - 1 000 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A8694:2002/Az1:2004 17) Przyprawa uniwersalna - 2 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 18) Ocet - 400 l, nomenklatura CPV: 15871100-5, PN-EN-13188:2002/AC:2003 Grupa 3: Mrożonki: 1) Pierogi z nadzieniem truskawkowym mrożone w opakowaniach nie mniejszych niż 2 kg - 400 kg, nomenklatura CPV: 15894000-1 Grupa 4: Konserwy mięsne: 1) Konserwa mięsna - 800 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300-330 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131000-5, PN- A-82022:1998/Az1:2000 2) Pasztet mazowiecki - 500 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300-330 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131310-1, PN- A-82007:1996/A1:1998 3) Pasztet mazowiecki - 500 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 80-160 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131310-1, PN- A-82007:1996/A1:1998 4) Pasztet drobiowy- 500 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 80-160 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131310-1, PN- A-82007:1996/A1:1998 Grupa 5: makaron 1) Makaron świderki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg - 3 000 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999 2) Makaron wstążki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) - 1 000 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158712604
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: ie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną