Przetargi.pl
Dostawa zbóż, ziemniaków, warzyw, owoców i orzechów Kod CPV 03200000-3

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11-700 Mrągowo, ul. Półwysep 4-Wiatrów 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 7410101, 7410110 , fax. 0-89 7410125
  • Data zamieszczenia: 2013-01-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep 4-Wiatrów 1 1
    11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 7410101, 7410110, fax. 0-89 7410125
    REGON: 51028669700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.woszk.mragowo.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: WJB

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa zbóż, ziemniaków, warzyw, owoców i orzechów Kod CPV 03200000-3
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Nazwa produktu Jm Cena netto Cena brutto Ilość w roku Wartość netto Wartość brutto Wartość w euro 1. ziemniaki kg 0,67 0,71 13362,00 9012,67 9487,02 2242,18 2. buraki ćwikłowe świeże kl.1 gr.1 kg 0,67 0,70 1150,00 764,75 805,00 190,26 3. marchew świeża kl.1 gr.1 kg 1,06 1,12 2400,00 2553,60 2688,00 635,29 4. cebula świeża kl.1 gr.1 kg 1,05 1,10 2350,00 2455,75 2585,00 610,94 5. papryka słodka kl.1 gr.1 kg 6,46 6,80 740,00 4780,40 5032,00 1189,27 6. pomidory świeże kl.1 gr.1 kg 4,28 4,50 1250,00 5343,75 5625,00 1329,42 7. pieczarki uprawne kl.1 kg 3,99 4,20 610,00 2433,90 2562,00 605,51 8. ogórki świeże kl.1 gr.1 kg 3,71 3,90 750,00 2778,75 2925,00 691,30 9. por świeży kl.1 gr.1 kg 4,04 4,25 571,00 2305,41 2426,75 573,54 10. szczypiorek świeży gr.1 kg 13,49 14,20 125,00 1686,25 1775,00 419,51 11. koperek zielony świeży gr.1 kg 15,39 16,20 28,00 430,92 453,60 107,20 12. natka pietruszki świeża gr. 1 kg 15,59 16,41 58,00 904,19 951,78 224,95 13. sałata kl.1 gr.1 kg 8,44 8,88 150,00 1265,40 1332,00 314,81 14. rzodkiewka świeża kl1 gr.1 kg 13,57 14,28 149,00 2021,33 2127,72 502,87 15. pietruszka korzeniowa kl.1 gr. 1 kg 3,48 3,66 940,00 3268,38 3440,40 813,11 16. kapusta świeża czerwona kl.1 gr.1 kg 1,14 1,20 175,00 199,50 210,00 49,63 17. seler korzeniowy świeży kl.1 gr.1 kg 2,90 3,05 1360,00 3940,60 4148,00 980,35 18. kapusta świeża pekińska kl.1 gr.1 kg 1,96 2,06 415,00 812,16 854,90 202,05 19. kapusta świeża biała kl.1 gr.1 kg 0,94 0,99 1370,00 1288,49 1356,30 320,55 20. banany kl.1 kg 3,66 3,85 1300,00 4754,75 5005,00 1182,89 21. rodzynki kg 7,70 8,10 3,00 23,09 24,30 5,74 22. owoc kiwi kg 3,77 4,10 1200,00 4526,40 4920,00 1126,08 23. cytryny kl.1 kg 4,08 4,44 870,00 3553,78 3862,80 884,11 24. pomarańcze kl.1 kg 3,14 3,41 860,00 2697,99 2932,60 671,21 25. jabłka świeże kg 1,39 1,46 1460,00 2025,02 2131,60 503,79 26. gruszki świeże kl.1 kg 2,97 3,13 350,00 1040,73 1095,50 258,91 27. winogrona kg 7,21 7,59 420,00 3028,41 3187,80 753,41 28. mandarynki kl.1 kg 4,06 4,41 1562,00 6337,35 6888,42 1576,61 29. truskawki kg 4,01 4,22 100,00 400,90 422,00 99,74 30. czereśnie kg 5,59 5,88 20,00 111,72 117,60 27,79 31. śliwki świeże kl.1 kg 3,91 4,12 185,00 724,09 762,20 180,14 32. wiśnie kg 4,94 5,20 20,00 98,80 104,00 24,58 33. grejftuty kg 5,06 5,50 176,00 890,56 968,00 221,55 34. arbuzy kg 2,76 3,00 36,00 99,36 108,00 24,72 35. nektarynki kg 3,91 4,25 350,00 1368,50 1487,50 340,46 36. brzoskwinie kg 4,94 5,20 230,00 1136,20 1196,00 282,66 37. czosnek świeży kl.1 gr.1 kg 6,64 6,99 10,00 66,41 69,90 16,52 38. seler naciowy kg 8,86 9,33 5,00 44,32 46,65 11,03 39. rzodkiew biała kg 3,53 3,72 258,00 911,77 959,76 226,83 40. Botwina kg 4,17 4,30 34,00 141,81 146,20 35,28 41. Morele kg 10,66 11,22 85,00 906,02 953,70 225,40 42. Kalafior świeży kl.1 gr.1 kg 2,85 3,00 62,00 176,70 186,00 43,96 43. Kapusta świeża włoska kl.1 gr.1 kg 1,71 1,80 228,00 389,88 410,40 96,99 RAZEM 83700,73 88771,40 20823,15
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 030000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.woszk.mragowo.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach