Gmina Tyszowce ogłasza przetarg
- Adres: 22-630 Tyszowce, ul. 3 Maja 8
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 084 6619315 w. 15 , fax. 084 6619302
- Data zamieszczenia: 2011-07-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Tyszowce
ul. 3 Maja 8 8
22-630 Tyszowce, woj. lubelskie
tel. 084 6619315 w. 15, fax. 084 6619302
REGON: 00055156200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.lublin.pl/tyszowce
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wyżywienia dla uczestników Centrum Wspierania Ekonomii Społecznej w Gminie Tyszowce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych - polegających na przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla uczestników spotkań/szkoleń: 1330 zestawów wyżywienia składających się z serwisu kawowego i obiadu dwudaniowego oraz 2240 zestawów wyżywienia składających się z serwisu kawowego i obiadu jednodaniowego - danie drugie. - polegających na przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla uczestników spotkań/szkoleń: 1330 zestawów wyżywienia składających się z serwisu kawowego i obiadu dwudaniowego oraz 2240 zestawów wyżywienia składających się z serwisu kawowego i obiadu jednodaniowego - danie drugie. 1. Wykonawca w celu prawidłowej realizacji przedmiotu zamówienia, zapewni uczestnikom w miejscu przeprowadzenia spotkania/szkolenia: a) serwis kawowy - każdego dnia spotkania/szkolenia, obejmujący : - gorącą kawę , w tym rozpuszczalną i herbatę - podaną w termosach ( kawa i herbata bez ograniczeń ), - woda mineralna gazowana i niegazowana , soki owocowe, - dodatki : cukier podany w cukiernicy , cytryna i śmietanka w jednoporcjowych opakowaniach ( dodatki bez ograniczeń ), - mieszanka ciastek ( co najmniej 4 rodzaje , typu: delicje , ciastka kruche ,wafelki , wafelki w czekoladzie), z wyłączeniem ciast drożdżowych, w ilości minimum 6 szt. na osobę; - owoce sezonowe w ilości 150 g na osobę. Serwis kawowy ma być podany przy użyciu filiżanek ceramicznych wraz ze spodkami i łyżeczkami metalowymi. b) obiad dwudaniowy - każdego dnia spotkania, obejmujący : - danie pierwsze - zupa, - danie główne mięsne, składające się przemiennie z mięsa białego , czerwonego i ryb, - dodatki :ziemniaki lub frytki lub ryż, lub makaron , lub kasza gryczana , - sztuka mięsa bez sosu, lub sztuka mięsa z sosem , lub kotlet schabowy , lub ryba bez panierki , lub ryba z panierką lub gulasz potrawka , - surówki warzywne , lub warzywa gotowane , - sok owocowy , woda mineralna gazowana i niegazowana. c) obiad jednodaniowy - jak wyżej , bez dania pierwszego. Posiłki muszą wyglądać estetycznie i być wykonane z naturalnych produktów i metodą tradycyjną. Do przygotowywania tych posiłków nie można używać produktów typu instant oraz produktów mrożonych np. gołąbki , zrazy , klopsy itp. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: - samodzielnego przygotowania potraw, - zapewnienia obsługi przez wykwalifikowany i uprawniony do tego typu świadczeń personel, - przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywało się szkolenie, - przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, - świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców platerowanych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych, dekoracji stołów - estetycznego podawania posiłków, zapakowania na życzenie Zamawiającego - do jednorazowych pojemników nie skonsumowanych potraw, uporządkowania pomieszczeń po zakończeniu wydarzenia. Obiad dla każdego uczestnika powinien być podany na ciepło. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lublin.pl/tyszowce
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa hotelarska ze śniadaniem dla 60 osób na terenie Miasta Lublin
Dodano: 2015-05-07 - Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie w dwóch terminach czterotygodniowych staży zagranicznych dla uczniów Zespołu Szkół w Piaskach w zawodzie technik pojazdów samochodowych.
Dodano: 2015-04-27 - wynajem pomieszczenia na sklepik
Dodano: 2015-04-20 - Zapewnienie noclegów z wyżywieniem dla prelegentów konferencji organizowanej w ramach Miejskiego Programu Ochrony Zdrowia Psychicznego.
Dodano: 2014-10-14 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników Ogólnopolskiego Festiwalu Kapel i Śpiewaków Ludowych w Kazimierzu Dolnym 26-29.06.2014
Dodano: 2014-05-08 - Usługa zapewnienia noclegów ze śniadaniem w związku z realizacją koncertu Scena Miasta 2014
Dodano: 2014-04-08 - Usługa hotelarska ze śniadaniem na terenie Miasta Lublin na potrzeby Zamawiającego - III części
Dodano: 2014-03-18 - Organizacja konferencji w ramach projektu pn:Rozwój i współpraca pierścieniowych gmin Polski Wschodniej- konferencje w Gminie Suwałki i Gminie Zamość
Dodano: 2014-01-31 - Usługa hotelarska ze śniadaniem na terenie Miasta Lublin, na potrzeby Zamawiającego, w terminie od dnia zawarcia umowy do 31 grudnia 2014 r
Dodano: 2014-01-29 - Zapewnienie noclegów, wyżywienia oraz garderób w związku z realizacją Sylwestra Miejskiego 2013
Dodano: 2013-12-03