Przetargi.pl
Dostawa wyżywienia dla uczestników Centrum Wspierania Ekonomii Społecznej w Gminie Tyszowce

Gmina Tyszowce ogłasza przetarg

  • Adres: 22-630 Tyszowce, ul. 3 Maja 8
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 084 6619315 w. 15 , fax. 084 6619302
  • Data zamieszczenia: 2011-07-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Tyszowce
    ul. 3 Maja 8 8
    22-630 Tyszowce, woj. lubelskie
    tel. 084 6619315 w. 15, fax. 084 6619302
    REGON: 00055156200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.lublin.pl/tyszowce
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wyżywienia dla uczestników Centrum Wspierania Ekonomii Społecznej w Gminie Tyszowce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych - polegających na przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla uczestników spotkań/szkoleń: 1330 zestawów wyżywienia składających się z serwisu kawowego i obiadu dwudaniowego oraz 2240 zestawów wyżywienia składających się z serwisu kawowego i obiadu jednodaniowego - danie drugie. - polegających na przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla uczestników spotkań/szkoleń: 1330 zestawów wyżywienia składających się z serwisu kawowego i obiadu dwudaniowego oraz 2240 zestawów wyżywienia składających się z serwisu kawowego i obiadu jednodaniowego - danie drugie. 1. Wykonawca w celu prawidłowej realizacji przedmiotu zamówienia, zapewni uczestnikom w miejscu przeprowadzenia spotkania/szkolenia: a) serwis kawowy - każdego dnia spotkania/szkolenia, obejmujący : - gorącą kawę , w tym rozpuszczalną i herbatę - podaną w termosach ( kawa i herbata bez ograniczeń ), - woda mineralna gazowana i niegazowana , soki owocowe, - dodatki : cukier podany w cukiernicy , cytryna i śmietanka w jednoporcjowych opakowaniach ( dodatki bez ograniczeń ), - mieszanka ciastek ( co najmniej 4 rodzaje , typu: delicje , ciastka kruche ,wafelki , wafelki w czekoladzie), z wyłączeniem ciast drożdżowych, w ilości minimum 6 szt. na osobę; - owoce sezonowe w ilości 150 g na osobę. Serwis kawowy ma być podany przy użyciu filiżanek ceramicznych wraz ze spodkami i łyżeczkami metalowymi. b) obiad dwudaniowy - każdego dnia spotkania, obejmujący : - danie pierwsze - zupa, - danie główne mięsne, składające się przemiennie z mięsa białego , czerwonego i ryb, - dodatki :ziemniaki lub frytki lub ryż, lub makaron , lub kasza gryczana , - sztuka mięsa bez sosu, lub sztuka mięsa z sosem , lub kotlet schabowy , lub ryba bez panierki , lub ryba z panierką lub gulasz potrawka , - surówki warzywne , lub warzywa gotowane , - sok owocowy , woda mineralna gazowana i niegazowana. c) obiad jednodaniowy - jak wyżej , bez dania pierwszego. Posiłki muszą wyglądać estetycznie i być wykonane z naturalnych produktów i metodą tradycyjną. Do przygotowywania tych posiłków nie można używać produktów typu instant oraz produktów mrożonych np. gołąbki , zrazy , klopsy itp. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: - samodzielnego przygotowania potraw, - zapewnienia obsługi przez wykwalifikowany i uprawniony do tego typu świadczeń personel, - przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywało się szkolenie, - przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, - świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców platerowanych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych, dekoracji stołów - estetycznego podawania posiłków, zapakowania na życzenie Zamawiającego - do jednorazowych pojemników nie skonsumowanych potraw, uporządkowania pomieszczeń po zakończeniu wydarzenia. Obiad dla każdego uczestnika powinien być podany na ciepło.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lublin.pl/tyszowce
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach