Przetargi.pl
Dostawa wyrobów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Zarębie.

Zakład Karny w Zarębie ogłasza przetarg

  • Adres: 59-800 Zaręba, ul. Leśna 4
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 075 7229370 , fax. 075 7229398
  • Data zamieszczenia: 2011-06-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Zarębie
    ul. Leśna 4 4
    59-800 Zaręba, woj. dolnośląskie
    tel. 075 7229370, fax. 075 7229398
    REGON: 00321017000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka sektora finansów publicznych-Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wyrobów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Zarębie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. kiełbasy parówkowej - 2496 kg; (KOD CPV 15131130-5) 2. kiełbasy litewskiej - 3120 kg; (KOD CPV15131130-5) 3. kiełbasy mortadeli - 2 280 kg; (KOD CPV 15131130-5) 4. kiełbasy parówek śląskich - 1 980 kg; (KOD CPV 15131130-5) 5. wątrobianki pasztetowej - 1 500 kg; (KOD CPV 15131310-1) 6. kaszanki 1 500 kg; (KOD CPV 15131134-3) 7. boczku wędzonego bez kości - 696 kg; (KOD CPV 15131200-7) 8. słoniny wędzonej paprykowanej - 720 kg; (KOD CPV 15131200-7) 9. podgardla wędzonego - 1 020 kg; (KOD CPV 15131200-7) 10. kiełbasy białej parzonej - 1 560 kg; (KOD CPV 15131120-2) 11. kości wędzonych - 1020 kg; (KOD CPV 15131200-7) 12. kiełbasy zwyczajnej - 2 520 kg; (KOD CPV 15131130-5) 13. szynki drobnomielonej - 1 500 kg; (KOD CPV 15131120-2) 14. pieczeni wieprzowo-wołowej - 1 500 kg; (KOD CPV 15100000-9) 15. salcesonu włoskiego - 1 200 kg; (KOD CPV 15131120-2) w okresie od dnia 01 LIPCA 2011 roku do dnia 30 CZERWCA 2012 roku, loco magazyn żywnościowy Zakładu Karnego w Zarębie na koszt Wykonawcy. Dostarczany asortyment musi spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach i musi posiadać ważne terminy do spożycia, podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, zawartości,wagi, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta. Asortyment musi być dostarczany odpowiednim środkiem transportu ,spełniającym obowiązujące wymogi sanitarne .
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach