Zakład Karny w Zarębie ogłasza przetarg
- Adres: 59-800 Zaręba, ul. Leśna 4
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 075 7229370 , fax. 075 7229398
- Data zamieszczenia: 2011-06-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Zarębie
ul. Leśna 4 4
59-800 Zaręba, woj. dolnośląskie
tel. 075 7229370, fax. 075 7229398
REGON: 00321017000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka sektora finansów publicznych-Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wyrobów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Zarębie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. kiełbasy parówkowej - 2496 kg; (KOD CPV 15131130-5) 2. kiełbasy litewskiej - 3120 kg; (KOD CPV15131130-5) 3. kiełbasy mortadeli - 2 280 kg; (KOD CPV 15131130-5) 4. kiełbasy parówek śląskich - 1 980 kg; (KOD CPV 15131130-5) 5. wątrobianki pasztetowej - 1 500 kg; (KOD CPV 15131310-1) 6. kaszanki 1 500 kg; (KOD CPV 15131134-3) 7. boczku wędzonego bez kości - 696 kg; (KOD CPV 15131200-7) 8. słoniny wędzonej paprykowanej - 720 kg; (KOD CPV 15131200-7) 9. podgardla wędzonego - 1 020 kg; (KOD CPV 15131200-7) 10. kiełbasy białej parzonej - 1 560 kg; (KOD CPV 15131120-2) 11. kości wędzonych - 1020 kg; (KOD CPV 15131200-7) 12. kiełbasy zwyczajnej - 2 520 kg; (KOD CPV 15131130-5) 13. szynki drobnomielonej - 1 500 kg; (KOD CPV 15131120-2) 14. pieczeni wieprzowo-wołowej - 1 500 kg; (KOD CPV 15100000-9) 15. salcesonu włoskiego - 1 200 kg; (KOD CPV 15131120-2) w okresie od dnia 01 LIPCA 2011 roku do dnia 30 CZERWCA 2012 roku, loco magazyn żywnościowy Zakładu Karnego w Zarębie na koszt Wykonawcy. Dostarczany asortyment musi spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach i musi posiadać ważne terminy do spożycia, podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, zawartości,wagi, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta. Asortyment musi być dostarczany odpowiednim środkiem transportu ,spełniającym obowiązujące wymogi sanitarne . - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną