Przetargi.pl
Dostawa wyrobów piekarskich i cukierniczych na potrzeby Kujawsko-Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu do warsztatu gastronomicznego znajdującego się w Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Grudziądzu przy ul. Parkowej 18/20.

Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 87-100 Toruń, ul. Poznańska 11/13
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 056 6547068 , fax. 056 6529619
  • Data zamieszczenia: 2012-09-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
    ul. Poznańska 11/13 11/13
    87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 056 6547068, fax. 056 6529619
    REGON: 00103658900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.kujawsko-pomorska.ohp.pl, www.kujawsko-pomorska-bip.ohp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wyrobów piekarskich i cukierniczych na potrzeby Kujawsko-Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu do warsztatu gastronomicznego znajdującego się w Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Grudziądzu przy ul. Parkowej 18/20.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa wyrobów piekarskich i cukierniczych na potrzeby Kujawsko-Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu do warsztatu gastronomicznego znajdującego się w Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Grudziądzu przy ul. Parkowej 18/20. Wykonawca gwarantuje właściwą jakość dostarczanych wyrobów piekarskich i cukierniczych - dostarczany towar musi odpowiadać wymaganiom jakościowym zawartym w obowiązujących przepisach. Towar powinien być wysokiej jakości - I gatunku, świeży, bez uszkodzeń fizycznych. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zamówienia określającego rodzaj i ilość artykułów oraz dokładną datę i godzinę dostarczenia wyrobów piekarskich i cukierniczych. Dostawy będą realizowane na bieżąco - według potrzeb Zamawiającego. Zamówienia będą składane telefonicznie, faksem lub na adres e-mailowy Wykonawcy przez upoważnioną osobę. Wykonawca dowiezie artykuły do warsztatu gastronomicznego własnym transportem (przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie) i na własny koszt w godz. od 5:30 do 6:30 na dzień złożenia zamówienia lub najpóźniej na drugi dzień. Realizacja umowy będzie uzależniona od faktycznych potrzeb Zamawiającego, wynikających ze zmiennej liczby uprawnionych do żywienia osób. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości produktów niż określona w formularzu cenowym - załącznik nr 5. Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie wobec Zamawiającego, z tytułu zmniejszenia ilości zamawianych produktów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kujawsko-pomorska-bip.ohp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach