Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 18-312 Grądy Woniecko, Grądy Woniecko 34
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 0-86 475 26 60 , fax. 0-86 475 26 64
- Data zamieszczenia: 2010-07-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
Grądy Woniecko 34 34
18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie
tel. 0-86 475 26 60, fax. 0-86 475 26 64
REGON: 45067098200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wyrobów piekarniczych oraz różnych produktów spożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; (wymagania zamawiającego) ; ilość. 1.15811100-7 chleb pszenno - żytni (krojony, foliowany, o gramaturze 0,4 kg zgodny z normą PN-93 A-74103) w ilości 36000 kg, 2.15811500-1 bułka tarta (Opakowanie jednostkowe max 3 kg zgodny z normą PN-93 A-75105) w ilości 200 kg, 3.15811400-0 bułka zwykła czerstwa (Opakowanie jednostkowe max 3 kg) w ilości 150 kg, 4.15812200-5 ciasto drożdżowe (Opakowanie jednostkowe max 3 kg) w ilości 36 kg, Część II : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; (wymagania zamawiającego) ; ilość. 1.15831200-4 cukier biały (op. jednostkowe - 1 kg) w ilości 2100 kg, 2.15862000-8 kawa zbożowa (op. jednostkowe max 10 kg) w ilości 100 kg, 3.15871230-5 ketchup łagodny (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 100 kg, 4.15871230-5 ketchup pikantny (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 100 kg, 5.15871273-8 majonez (op. jednostkowe max 5 kg) w ilości 250 kg, 6.15851100-9 makaron (świderki, muszelki, rurki) (op. jednostkowe max 10 kg) w ilości 1100 kg, 7.15851100-9 makaron nitki (op. jednostkowe max 10 kg) w ilości 300 kg, 8.15890000-3 granulat sojowy (op. jednostkowe max 10 kg) w ilości 150 kg, 9.15890000-3 kostka sojowa (op. jednostkowe max 10 kg) w ilości 150 kg, 10.15872200-3 czosnek suszony granulowany ( op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 6 kg, 11.15893000-4 nać pietruszki suszona (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 8 kg, 12.15893000-4 koper suszony (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 8 kg, 13.15870000-7 majeranek (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 15 kg, 14.15871270-7 przyprawa do zup i potraw w płynie (op. jednostkowe max 1 litr) w ilości 250 litrów, 15.15871270-7 przyprawa uniwersalna (typu vegeta , op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 350 kg, 16.15871270-7 przyprawa do bigosu (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 5 kg, 17.15871270-7 przyprawa do drobiu (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 5 kg, 18.15871270-7 przyprawa do mięsa mielonego (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 5 kg, 19.15871270-7 przyprawa do ryb (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 5 kg, 20.15891500-5 bulion drobiowy (op. jednostkowe max 5 kg) w ilości 15 kg, 21.15891410-7 zupa w proszku - barszcz biały (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 60 kg, 22.15891410-7 zupa w proszku - pieczarkowa (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 30 kg, 23.15891410-7 zupa w proszku - żurek (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 60 kg, 24.15871250-1 musztarda (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 200 kg. 25.15870000-7 kwasek cytrynowy (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 8 kg, 26.15870000-7 liść laurowy (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 8 kg, 27.15863000-5 herbata granulowana (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 160 kg, 28.15872400-5 sól spożywcza jodowana (op. jednostkowe - 1 kg) w ilości 600 kg, 29.15871110-8 ocet spirytusowy 10 % (op. jednostkowe max 1 litr) w ilości 50 litrów, 30.15871000-7 papryka mielona ostra (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 10 kg, 31.15871000-7 papryka mielona słodka (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 10 kg, 32.15872100-2 pieprz czarny mielony (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 20 kg, 33.15872100-2 pieprz ziołowy (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 20 kg, 34.15870000-4 ziele angielskie (op. jednostkowe max 1 kg) w ilości 8 kg, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2016/2017 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Świętego Jana Pawła II w Białymstoku.
Dodano: 2016-06-01 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych, nr sprawy: 2016/PN/DŻiŻ/01
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Bursy Szkolnej w Białymstoku, 15-034 Białystok, ul. Dobra 3
Dodano: 2016-03-01 - SZP 3820 - 10/16 DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Dodano: 2016-02-29 - Znak sprawy: SPZOZ SPOZ / 2015
Dodano: 2015-12-03 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych do Dziennego Domu Pomocy Społecznej w 2016r
Dodano: 2015-11-26 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2015-11-13 - Przetarg na dostawę artykułów spożywczych
Dodano: 2015-11-04 - Dostawa artykułów spożywczych, przypraw i napojów do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-11-15
Dodano: 2015-10-20 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych wg kodu CPV grupa 158 - Różne produkty spożywcze
Dodano: 2015-08-12