Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich ogłasza przetarg
- Adres: 85-066 Bydgoszcz, ul. Konarskiego
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 523 493 861 , fax. 523 493 861
- Data zamieszczenia: 2021-03-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
ul. Konarskiego 5
85-066 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 523 493 861, fax. 523 493 861
REGON: 18298100000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.edu.bydgoszcz.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: placówka oświatowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wyposażenia kuchennego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa w ramach projektu pn. „Akcja – kwalifikacja 3” projekt nr RPKP.10.02.03-04-0033/19 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi priorytetowej 10 Innowacyjna edukacja, Działanie 10.2 Kształcenie ogólne i zawodowe, Poddziałanie 10.2.3 Kształcenie zawodowe, którego beneficjentem jest Miasto Bydgoszcz: Część 1: pieca konwekcyjno-parowego, w ilości 2 szt., Część 2: urządzeń AGD, Część 3: sprzętu kuchennego, Część 4: zastawy kuchennej, Część 5: zastawy stołowej. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do wzoru umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39711360-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną