Przetargi.pl
Dostawa wyposażenia gastronomicznego

Centralny Ośrodek Sportu - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Wałczu ogłasza przetarg

  • Adres: 78-600 Wałcz, Al. Zdobywców Wału Pomorskiego
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 67 258 44 61 , fax. 67 258 44 61 wew. 448
  • Data zamieszczenia: 2019-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Wałczu
    Al. Zdobywców Wału Pomorskiego 99
    78-600 Wałcz, woj. zachodniopomorskie
    tel. 67 258 44 61, fax. 67 258 44 61 wew. 448
    REGON: 14273335600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.walcz.cos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: instytucja gospodarki budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wyposażenia gastronomicznego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa następującego wyposażenia gastronomicznego: 1) piec konwekcyjno-parowy, natryskowy zasilanie elektryczne, z funkcją wytwarzania pary-iniekcja, pojemność 20xGN 1/1, rozstaw prowadnic 63mm, poprzeczne półki wymiary pieca szerokość max 948mm, wysokość max 1804 mm, głębokość max 834 mm, wykonany ze stali szlachetnej 304, moc całkowita 36 - 40kW, moc grzewcza 36-40 kW, zabezpieczenie 63A, zasilanie 400/50-60 Hz, Poziom hałasu max. 70dBA, przyłącze wody/ odpływu G 3/4” / 50 mm. Wyposażony w poniższe funkcje: - kombi-gorące powietrze od 30-300°C, - gotowanie w parze 30 – 130 °C, - bio-gotowanie 30 – 98 °C, - pieczenie nocne, - zapiekania, - Sous-vide, - suszenie, - pasteryzacja, - konfitowanie, - pieczenie. Możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce, 6-punktowa sonda gotowania automatyczna regulacja wilgotności, szybkie generowanie nasyconej pary. Posiadający system regeneracji i utrzymaniu potraw do serwowania, tzw. tryb bankietowy, z przejściem automatycznym z pieczenia w tryb podtrzymania. Drzwi z potrójną szybą, 7 prędkości wentylatora, dwukierunkowe wentylacja z klapką. Natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi. Klamka wykonana z antybakteryjnego materiału. Rynienka ociekowa pod drzwiami. Dotykowy, kolorowy panel sterujący, 8 calowy, intuicyjne menu z wbudowaną książką kucharską, z pamięcią najczęściej używanych programów, wyposażony w port USB oraz zdalny dostęp i zarządzanie danymi przez przeglądarkę internetową. System automatycznego mycia i odkamieniania. Wyposażony w 10 pojemników GN 1/2 h-65 i wózek na 20 x GN 1/1. 2) piec konwekcyjno-parowy 10 GN 1/1 z wyposażeniem: Materiał wykonania wewnętrzny i zewnętrzny stal szlachetna 304, wymiar szerokość max 933mm, wysokość 863mm, głębokość max 1046 mm, pojemność komory 10xGN 1/1 + 1xGN 1/1, moc max 18,60 kW, z automatycznym systemem myjącym, sonda wielopunktowa, wentylator z autorewersem, natryskowe wytwarzanie pary, klapki odprowadzające parę, praca w zakresie od 30-300 stopni Celsjusza, timer półek. Wyposażony w poniższe funkcje: - kombi-gorące powietrze od 30-300°C, - gotowanie w parze 30 – 130 °C, - bio-gotowanie 30 – 98 °C, - pieczenie nocne, - zapiekania, - Sous-vide, - suszenie, - pasteryzacja, - konfitowanie, - pieczenie. Wyposażony w system odzysku ciepła, automatyczny system regulacji wilgotności. Możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce, min 6-punktowa sonda, automatyczna regulacja wilgotności, szybkie generowanie nasyconej pary. Posiadający system regeneracji i utrzymaniu potraw do serwowania, tzw. tryb bankietowy, z przejściem automatycznym z pieczenia w tryb podtrzymania. Drzwi z potrójną szybą, min 5 prędkości wentylatora, dwukierunkowe wentylacja z klapką. natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi. Klamka wykonana z antybakteryjnego materiału. Rynienka ociekowa pod drzwiami. Dotykowy, kolorowy panel sterujący, 8 calowy, intuicyjne menu z wbudowaną książką kucharską, z pamięcią najczęściej używanych programów, wyposażony w port USB oraz zdalny dostęp i zarządzanie danymi przez przeglądarkę internetową. System automatycznego mycia i odkamieniania. Wyposażony w 10 pojemników GN 1/1 h -100, spryskiwacz do mechanicznego natryskiwania oleju na pojemniki GN o pojemności min 0,7 l max 3,5 l, napięcie 230V, moc elektryczna min 60W, wykonany ze stali nierdzewnej. 3) piec konwekcyjno-parowy 6GN 1/1 z wyposażeniem: Materiał wykonania wewnętrzny i zewnętrzny stal szlachetna, wymiar szerokość max 933mm, wysokość max 863mm, głębokość max 786 mm, pojemność komory 6xGN 1/1 + 1xGN 1/1, moc max 400V, z automatycznym systemem myjącym, sonda wielopunktowa, wentylator z autorewersem, natryskowe wytwarzanie pary, klapki odprowadzające parę, praca w zakresie od 30-300 stopni Celsjusza, timer półek. Wyposażony w poniższe funkcje: - kombi-gorące powietrze od 30-300°C, - gotowanie w parze 30 – 130 °C, - bio-gotowanie 30 – 98 °C, - pieczenie nocne, - zapiekania, - Sous-vide, - suszenie, - pasteryzacja, - konfitowanie, - pieczenie. Wyposażony w system odzysku ciepła, automatyczny system regulacji wilgotności. Możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce, min 6-punktowa sonda, automatyczna regulacja wilgotności, szybkie generowanie nasyconej pary. Posiadający system regeneracji i utrzymaniu potraw do serwowania, tzw. tryb bankietowy, z przejściem automatycznym z pieczenia w tryb podtrzymania. Drzwi z potrójną szybą, min 5 prędkości wentylatora, dwukierunkowe wentylacja z klapką. natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi. Klamka wykonana z antybakteryjnego materiału. Rynienka ociekowa pod drzwiami. Dotykowy, kolorowy panel sterujący, 8 calowy, intuicyjne menu z wbudowaną książką kucharską, z pamięcią najczęściej używanych programów, wyposażony w port USB oraz zdalny dostęp i zarządzanie danymi przez przeglądarkę internetową. System automatycznego mycia i odkamieniania. Wyposażony w 10 pojemników GN 1/1 h -100, 20 pojemników GN 1/1 pokrytych teflonem do jaj sadzonych (12 szt). Zestaw połączeniowy do piecy konwekcyjno-parowych. 4) Zmywarka podblatowa do szkła wraz z systemem odwróconej osmozy. Wykonanie nierdzewne, dwu płaszczowa obudowa, dozownik środka myjącego i płuczącego sterowany czasowo, sterowanie elektroniczne, pompa odpływu, kontrolki pracy i grzania, ruchome ramiona dolne i górne, ruchome nierdzewne ramiona górne i dolne, kosze w zestawie : 4 x uniwersalny, 1 x koszyk na sztućce, 1 x kosz na talerze, Zasilanie 400 V Zabezpieczenie 16 A Ogrzewanie zbiornika 2,00 kW / 8,70 A Ogrzewanie bojlerowe 6,00 kW / 8,66 A Moc pompy 0,55 kW / 4,00 A Przyłącze całkowite 6,9 kW Zużycie wody 2,6 l/kosz Pojemność zbiornika 11,0 l Wysokość załadowcza 315 mm Wymiar kosza 500 x 500 mm (540 x 500) Czas pracy programu 90 / 120 / 240 s Teoretyczna wydajność kosza 40 / 30 / 15 koszy/h Program do samooczyszczenia, automatyczne dozowanie środka myjącego i płuczącego. Elektroniczny panel pozwalający na sterowanie wszystkimi komponentami i parametrami maszyny. Wymiary: szerokość max 640 mm, głębokość max 640 mm , wysokość max 730 mm. Odwrócona osmoza, wydajność 120 l/h, przyłącza : 3/4 cala Ilość membran : 2 szt. Wymiary długość: max 510 mm, szerokość: max 140 mm, wysokość: max 500 m, całkowita moc 0.3 kW 5) przemysławowa szatkownica do warzyw z wyposażeniem umożliwiającym krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp. Umożliwiająca przygotowywanie od 400 do 1200 porcji dziennie. Cylindryczny otwieralny podajnik, automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów, podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp., mocna dźwignia dociskowa, przystawka do ciągłego podawania do ciągłego krojenia ziemniaków, cebuli, pieczarek itp. Metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia, uchwyt do podnoszenia umieszczony z przodu i z tyłu urządzenia ułatwia przenoszenie. Model stacjonarny, obudowa urządzenia i podajnik wykonane z metalu, przystawka do ciągłego podawania wykonana jest ze stali nierdzewnej. Wyposażenie: - szatkownica do warzyw z ręczną przystawką, - zestaw 10 tarcz, wykonanych ze stali ( wiórki 2 mm, wiórki 4,5 mm, wiórki 6 mm, plastry 1,5 mm, plastry 3 mm, plastry karbowane 4 mm, słupki 2x6 mm, kostka 8x8 mm, kostka 15x15 mm) - podstawa pod maszynę, - wózek jezdny z pojemnikiem. 6) prasa do mięsa - kotleciarka średnica talerza 300 mm, moc silnika min 1,5KW, napięcie do 400 V, wymiary szerokość max 600 mm, głębokość 450 mm, wysokość 700 mm, nie cięższa niż 120kg. Wydajność od 500 - 800 cykli na godzinę, funkcja regulacji grubości rozbijanego mięsa od 0,5 do 30 mm, wyłącznik bezpieczeństwa umożliwiający awaryjne przerwanie pracy, automatyczne uruchomienie maszyny podczas wsuwania tacki w procesie rozbijania. Stojak pod urządzenie. 7) mikser uniwersalny przemysłowy pojemność misy 50 l, min 3 stopnie prędkości od 99-320 obrotów na minutę, planetarne ułożenie przystawek, dokładne mieszanie bez rotacji dzierży. Wyłącznik bezpieczeństwa. Wyposażona w mieszadło, hak, rózgę, wózek do dzierży, nierdzewną pokrywę dzierży, przystawkę do mielenia mięsa, szatkowania warzyw oraz zapasową dzierżę 20 l z redukcją. Max waga urządzenia do 270 kg, zasilająca do 400 V, moc min 1,5 kW. Wymiary szerokość max 632 mm, głębokość 720 mm, wysokości max 1300 mm. 8) szafa grzewcza 20xGN wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, cyfrowy, intuicyjny panel sterowania, regulacja temperatury, system kontroli wilgoci o minimum trzech względnych poziomach wilgotności, podwójne ściany i drzwi z izolacją poliuretanową o wysokiej gęstości, drzwi z kątem otwarcia 270°, z solidnymi zawiasami, system ogrzewania konwekcyjnego, uszczelka łatwa do wymiany, przymocowana do wewnętrznej strony drzwi, zbiornik na wodę, gumowe odbijaki ochronne, cztery kółka o średnicy 160 mm, z czego dwa z hamulcami, uchwyty do transportowania wózka umieszczone po obu stronach oraz pomocniczy uchwyt z tyłu wózka, konwekcyjny system grzewczy zaprojektowany specjalnie do osiągnięcia temperatury pracy do 90° C, cyfrowy wyświetlacz, umożliwia przechowywanie pojemników GN2/1 i GN1/1 do głębokości 65 mm, system kontroli wilgotności. Wymiary zewnętrzne WxDxH: 790x935x1855 mm, pojemność: 20xGN2/1, zakres temperatur: od +30 do +90 °C, moc od 2 kW, zasilanie: 230 V, odległość między prowadnicami: 70 mm. 9) przemysłowa kostkarka do lodu Wydajność – min600 kg/24h pojemnik magazynujący min 350 kg Zasilanie – 230 V/50Hz, 3000W Gabaryt – min1200(W) x 600(D) x 600(H) mm Rodzaj chłodzenia: POWIETRZE Kostkarka posiadająca antybakteryjną technologię aktywnych jonów srebra. Urządzenie wyposażono w: - programator masy kostki lodu, - program umożliwiający odkamienianie kostkarki, - program umożliwiający przyspieszenie produkcji lodu, - pełny zestaw instalacyjny. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje dostawę, montaż, podłaczenie i szkolenie zamawiającego w zakresie eksploatacji i konserwacji urzadzeń. Wykonawca musi zapewnić wszystkie niezbędne elementy do podłączenia urządzeń. Wykonawca zobowiązany będzie do przedstawienia dokumentacji technicznej przedstawiającej rozmieszczenie przyłączy do poszczególnych urządzeń. Zamawiający wykona przyłącza zgodnie z przekazaną dokumentacją. Urządzenia i materiały muszą być nowe, wyprodukowane w roku montażu, mają posiadać właściwe atesty, certyfikaty, zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39312000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną