Przetargi.pl
Dostawa wędlin wieprzowych i miesa wołowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

Zakład Karny Czerwony Bór 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 18400 Łomża, Czerwony Bór
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 086 215 35 83 , fax. 086 215 35 83 wew. 510
  • Data zamieszczenia: 2018-12-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Czerwony Bór 2
    Czerwony Bór 2
    18400 Łomża, woj. podlaskie
    tel. 086 215 35 83, fax. 086 215 35 83 wew. 510
    REGON: 45109521500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: zakład karny - jednostka nie posisadajaća osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin wieprzowych i miesa wołowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa wędlin wieprzowych oraz mięsa wołowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze przez okres 12 miesięcy w ilościach i według poniższego zestawienia: Część 1 – Dostawa wędlin wieprzowych 1. Kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 – 3 800kg 2. Kiełbasa biała parzona CPV 15131130-5 - 4 300kg 3. Mortadela CPV 15131130-5 – 4 500kg 4. Pieczeń rzymska CPV 15131130-5 - 3000kg 5. Kiełbasa parówkowa CPV 15131130-5 - 3 000kg 6. Kiełbasa targowa CPV 15131130-5 - 2700kg 7. Salceson wieprzowy CPV15131400-9 – 3 000kg 8. Mielonka wieprzowa CPV15131130-3 – 3 000kg 9. Pasztet wieprzowy CPV 151311310-1 – 1 700kg 10. Pachwina wędzona CPV 15131130-5 – 930kg 11. Szynka tyrolska CPV 15131130-5 – 4 500kg 12. Parówki wieprzowe cienkie CPV 15131130-5 - 5 000kg 13. Kiełbasa kanapkowa- z mięsa wieprzowego CPV 15131130-5 – 4 500kg 14. Pulpety wieprzowe - CPV 15131130-5 – 4 500kg 15. Kiełbasa krakowska parzona - CPV 15131130-5 – 1 500kg 16. Pasztetowa wieprzowa podwędzana - CPV 15131130-5 – 2 000kg 17. Kaszanka wieprzowa jęczmienna CPV 15131134-3 – 3 000kg 18. Baleron wieprzowy CPV 15131130-5 – 500kg 19. Kiełbasa żywiecka parzona CPV 15131130-5 - 500kg 20. Schab wieprzowy parzony - CPV 15131130-5 – 300kg 21. Kiełbasa szynkowa wieprzowa CPV 15131130-5 – 500kg 22. Szynka wieprzowa parzona CPV 15131130-5 – 400kg 23. Kiełbasa podwawelska CPV 15131130-5 – 1 500kg 24. Kiełbasa zielonogórska - CPV 15131130-5 – 300kg Część 2: Dostawa mięsa wołowego 1. Mięso drobne wołowe CPV 15111000-9 – 2 000kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: działalność prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych kompetencji lub uprawnień
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Prawo zamówień publicznych

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach