Przetargi.pl
Dostawa wędlin wieprzowych do kantyn w Olsztynie.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2011-03-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin wieprzowych do kantyn w Olsztynie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa wędlin wieprzowych do kantyn w Olsztynie , według wyszczególnienia zawartego w pkt 2. 2. Wyszczególnienie przedmiotu dostawy : L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Baleron wieprzowy kg 50 2. Baleron wieprzowy plastry pakowany 100g kg 30 3. Boczek wędzony gotowany paski kg 55 4. Boczek wędzony plastry pakowany kg 100 5. Boczek domowy pieczony kg. 10 6. Kabanosy wieprzowe podsuszane kg 1200 7. Kiełbasa krakowska sucha kg 40 8. Kiełbasa krakowska parzona kg 30 9. Kiełbasa krakowska sucha plastry pakowana 100g kg 10 10. Kiełbasa krakowska parzona plastry pakowana 100g kg 40 11. Kiełbasa podwawelska kg 100 12. Kiełbasa śląska kg 50 13. Kiełbasa toruńska kg 50 14. Kiełbasa żywiecka sucha kg 50 15. Kiełbasa żywiecka sucha plastry pakowana 100g kg 20 16. Kiełbasa dębem wędzona kg. 1600 17. Kiełbasa bukiem wędzona kg. 1600 18. Ogonówka wieprzowa kg 50 19. Ogonówka wieprzowa plastry pakowana 100g kg 50 20. Polędwica sopocka kg 100 21. Polędwica sopocka plastry pakowana 100g kg 30 22. Salami plastry pakowane kg 30 23. Kiełbasa jałowcowa kg 40 24. Szynka plastry pakowana 100g kg. 140 25. Przysmak szynkowy plastry pakowany 100g kg. 70 26. Karczek królewski kg. 10 27. Golonka pieczona kg. 30 3. Warunki jakie musi spełnić przedmiot dostawy i warunki dostawy: 1) przedmiot dostawy musi spełniać wymogi określone przez Zamawiającego dla każdego rodzaju asortymentu i spełniać wymogi określone przepisami odrębnymi dla sprzedaży produktów mięsnych, 2) dostarczany asortyment musi być pozbawiony wad o charakterze biochemicznym obniżających jego wartość spożywczą, 3) dostawa będzie zrealizowana w godzinach od 7.30 do 9.00, w ciągu dwóch dni roboczych od momentu otrzymania przez Wykonawcę zamówienia, 4) Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia własnym transportem, na własny koszt według zamówień jednostkowych do: a) Kantyna w Olsztynie I,ul. Piłsudskiego 3,10-575 Olsztyn b) Kantyna w Olsztynie II, Opolska 42, 10-625 Olsztyn 5) Wykonawca dokona wyładunku dostarczonego asortymentu w miejscu lub miejscach składowania wskazanym przez Zamawiającego, 6) Wykonawca dostarczy towar z terminem przydatności do spożycia właściwym dla konkretnego asortymentu przeznaczonego do sprzedaży detalicznej, 7) Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w opakowaniach zapewniających odpowiednie zabezpieczenie dostarczanego asortymentu przed niekorzystnym oddziaływaniem warunków atmosferycznych na dostarczany towar w trakcie transportu, 8) Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia środkami transportu przystosowanymi do przewozu mięsa świeżego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach