Szpital Rehabilitacyjno-Kardiologiczny w Kowanówku ogłasza przetarg
- Adres: 64-600 Oborniki, Kowanówko, ul. Sanatoryjna 34
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 2973400, 2973486 , fax. 061 2961615
- Data zamieszczenia: 2016-01-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Rehabilitacyjno-Kardiologiczny w Kowanówku
Kowanówko, ul. Sanatoryjna 34 34
64-600 Oborniki, woj. wielkopolskie
tel. 061 2973400, 2973486, fax. 061 2961615
REGON: 63106716800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: kowanowko.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin, podrobów, mięsa i mięsa drobiowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
zamówienie częściowe nr 1- sukcesywna dostawa wędlin dla Szpitala Rehabilitacyjno-Kardiologicznego w Kowanówku- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 6 do SIWZ- formularz cenowy zamówienie częściowe nr 2- sukcesywna dostawa podrobów dla Szpitala Rehabilitacyjno-Kardiologicznego w Kowanówku- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 6 do SIWZ- formularz cenowy zamówienie częściowe nr 3-sukcesywna dostawa mięsa dla Szpitala Rehabilitacyjno-Kardiologicznego w Kowanówku- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 6 do SIWZ- formularz cenowy zamówienie częściowe nr 4-sukcesywna dostawa mięsa drobiowego dla Szpitala Rehabilitacyjno-Kardiologicznego w Kowanówku- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 6 do SIWZ- formularz cenowy . - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W postępowaniu nie jest przewidziane składanie wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kowanowko.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin, podrobów, mięsa i mięsa drobiowego
Dodano: 2016-01-11 - dostawa wędlin i przetworów mięsnych - nr sprawy 10/ż/14
Dodano: 2014-12-01 - dostawa wędlin i przetworów mięsnych - nr sprawy 4/ż/14
Dodano: 2014-03-12 - Dostawy produktów żywnościowych do oddziałów przedszkolnych 3,4-latków do Przedszkola w Kleczewie oraz Przedszkola w Budzisławiu Kościelnym w związku z realizacją projektu Mali strażnicy przyrody - współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-12-13 - dostawy produktów żywnościowych do stołówki
Dodano: 2013-12-02 - Numer sprawy:2/2013 Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2013-04-12 - dostawy produktów żywnosciowych do stołówki
Dodano: 2012-12-04 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2011-06-14 - Wędliny, drób i mięso
Dodano: 2010-06-01 - Wędliny, drób i mięso
Dodano: 2009-06-01