Szpital Lipno sp. z o. o. ogłasza przetarg
- Adres: 87-600 Lipno, ul. Nieszawska
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 542 880 414 , fax. 542 880 280
- Data zamieszczenia: 2020-11-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Lipno sp. z o. o.
ul. Nieszawska 6
87-600 Lipno, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 542 880 414, fax. 542 880 280
REGON: 34057205500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitallipno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnościa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin na potrzeby kuchni Szpitala Lipno Sp. z o.o. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia – wykaz asortymentowo – ilościowy, stanowi załącznik nr 1 do niniejszej specyfikacji – formularz oferty. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131120-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości 1 500,00 PLN (słownie: sześćset złotych zero groszy) przed upływem terminu składania ofert.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający odstąpił od określenia warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną