Przetargi.pl
Dostawa wędlin i mięsa na potrzeby ZPEW w Lwówku Śląskim

Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych ogłasza przetarg

  • Adres: 59-600 Lwówek Śląski, Parkowa
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. (75)7824525 , fax. (75)7823577
  • Data zamieszczenia: 2019-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych
    Parkowa 9
    59-600 Lwówek Śląski, woj. dolnośląskie
    tel. (75)7824525, fax. (75)7823577
    REGON: 02034801200000

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin i mięsa na potrzeby ZPEW w Lwówku Śląskim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Artykuły Ilość Mięso 1 Wołowina b/kości 200 kg 2 Karczek bez kości 350 kg 3 Schab bez kości 350 kg 4 Łopatka wieprzowa bez kości 300 kg 5 Żołądki drobiowe 150 kg 6 Kurczak świeży 400 kg 7 Udka kurczaka 500 kg 8 Kości karkowo schabowe 500 kg 9 Filet drobiowy 300 KG 10 Żeberka wieprzowe 300 kg 11 Wątroba drobiowa 100 kg 12 Flaki wołowe krojone parzone 200 kg 13 Mięso mielone 500 kg 14 Smalec ze skwarkami 100 kg Wędliny 1 Kiełbasa jarmarczna 350 kg 2 Kiełbasa śląska 150 kg 3 Kiełbasa martadela 100 kg 4 Parówki śląskie 150 kg 5 Kiełbasa żywiecka 80 kg 6 Kiełbasa zwyczajna 200 kg 7 Kiełbasa szynkowa 80 kg 8 Kiełbasa mielonka 150 kg 9 Kiełbasa ze starej spiżarni 130 kg 10 Kiełbasa delikatesowa z indyka 80 kg 11 Kiełbasa słoikowa 100 kg 12 Ogonówka 150 kg 13 Boczek wędzony parzony 250 kg 14 Szynka konserwowa 100 kg 15 Szynka tyrolska 80 kg 16 Szynka gotowana 50 kg 17 Polędwica sopocka 100 kg 18 Polędwica drobiowa 50 kg 19 Szynka wędzona 150 kg 20 Baleron gotowany 100 kg 21 Salceson drobiowy 100 kg 22 Pieczeń ala kaczka 80 kg 23 Pieczeń wiejska 80 kg 24 Pieczeń familijna 100 kg 25 Pasztet bretoński 80 kg 26 Pasztet delikatesowy 80 kg 27 Serdelki drobiowe 150 kg 28 Salceson chrzanowy 70 kg 29 Kaszanka 130 kg 30 Pierś z indyka pieczona 80 kg 31 Kiełbasa krakowska 100 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Wykonawca dla zabezpieczenia swojej oferty zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości: 2 100,00 zł, przed upływem terminu składania ofert. 2. Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: a) pieniądzu; b) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; c) gwarancjach bankowych; d) gwarancjach ubezpieczeniowych; e) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr z 2007 r. Nr 42, poz. 275, z 2008 r. Nr 116, poz. 730 i 732 i Nr 227, poz. 1505 oraz z 2010 r. Nr 96, poz. 620). W przypadku składania przez Wykonawcę wadium w formie gwarancji, gwarancja ma być, co najmniej gwarancją bezwarunkową i płatną na pierwsze pisemne żądanie Zamawiającego. 3. Wadium wnoszone w pieniądzu powinno zostać przelane na rachunek Zamawiającego w banku: PKO Bank Polski SA 49 1020 2124 0000 8402 0188 4352 z adnotacją: "Wadium - nr sprawy: 4/2019/ZP-4 dostawa wędlin i mięsa na potrzeby ZPEW w Lwówku Śląskim Wniesienie wadium w pieniądzu za pomocą przelewu bankowego Zamawiający będzie uważał za skuteczne tylko wówczas, gdy bank prowadzący rachunek Zamawiającego potwierdzi, że otrzymał przelew przed upływem terminu składania ofert. W przypadku wnoszenia wadium w formie innej niż pieniądz odpowiedni oryginał dokumentu winien być złożony u Zamawiającego, w Sekretariacie I piętro ul. Parkowa 9, Lwówek Śląski w terminie wyznaczonym dla złożenia oferty.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach