Zakład Karny Czerwony Bór 2 ogłasza przetarg
- Adres: 18-400 Łomża, Czerwony Bór
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 086 215 35 83 , fax. 086 215 35 83 wew. 510
- Data zamieszczenia: 2019-10-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Czerwony Bór 2
Czerwony Bór 2
18-400 Łomża, woj. podlaskie
tel. 086 215 35 83, fax. 086 215 35 83 wew. 510
REGON: 45109521500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna nie posiadajaca osobowoiści prawnej - zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin i mięs drobiowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin i mięs drobiowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze przez okres 12 miesięcy w ilościach i według poniższego zestawienia: 1. Blok drobiowy- CPV 15131135-0 – ilość 2900kg 2. Mortadela drobiowa- CPV 15131135-0 – ilość 3800kg 3. Przysmak drobiowy -CPV 15131135-0 – ilość 4800kg 4. Polędwica drobiowa- CPV 15131135-0, ilość 2000kg 5. Polędwica drobiowa z warzywami - CPV 15131135-0- ilość 150kg 6. Indyk faszerowany -CPV 15131135-0 - 700kg 7. Szynka drobiowa- CPV 15131135-0 - 2000kg 8. Rolada drobiowa - CPV 15131135-0 – ilość 2500kg 9. Baleron drobiowy- CPV 15131135-0 - 700kg 10. Kiełbasa szynkowa drobiowa - CPV 15131135-0 ilość 3200kg 11. Serdelki drobiowe-CPV 15131135-0 – ilość - 5000kg 12. Kiełbasa z piersi kurczaka - CPV 15131135-0 - 700kg 13. Pierś z kurczaka wędzona- CPV 15131135-0 – ilość 200kg Mięso drobiowe 1.Ćwiartka tylna - CPV 15112100-7 – ilość 2000kg 2. Filet z kurczaka, piersi bez skóry - CPV 15112100-7 – ilość 3700kg 3. Żołądki drobiowe - CPV 15114000-0 – ilość 4000kg 4. Serca drobiowe - CPV 15114000-0 – ilość 3200kg 5. Kurczak tuszka – CPV 15112100-7 – ilość 2500kg 6. Mięso gulaszowe z indyka – CPV 15112100-7 – ilość 1500kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną