Zakład Karny w Koronowie ogłasza przetarg
- Adres: 86-010 Koronowo, ul. Bydgoska 27
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0 52 382 22 11 , fax. 0 52 382 09 00
- Data zamieszczenia: 2011-10-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Koronowie
ul. Bydgoska 27 27
86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 0 52 382 22 11, fax. 0 52 382 09 00
REGON: 00031962900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Grupa 1: 1. Pieczeń domowa -800 kg, nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-86732:1991/Az4:2001 Grupa 2: 1. Wędzonka prasowana - 1000 kg, nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-86732:1991/Az4:2001 Grupa 3: 1. Pasta z boczku wędzonego - 700 kg, nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-86732:1991/Az4:2001 Grupa 4: 1. Kiełbasa zwyczajna - 1400 kg, nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-86732:1991/Az4:2001 Grupa 5: 1. Metka łososiowa - 1100 kg, nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-86732:1991/Az4:2001 Grupa 6: 1. Lunch meat - 1100 kg, nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-86732:1991/Az4:2001 Grupa 7: 1. Kości wędzone - 300 kg, nomenklatura CPV: 15114000-0, PN- A-86732:1991/Az4:2001 Grupa 8: Wędliny drobiowe: 1. mortadela drobiowa - 800 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN-A-82007/A1:1998. 2. kiełbasa biała drobiowa - 400 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. 3. salceson drobiowy - 200 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. 4. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 400 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. 5. luncheon drobiowy ( blok kanapkowy ) - 500 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN-A-82007/A1:1998. 6. szynka drobiowa - 400 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. 7. szynkowa z indyka - 400 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. 8. serdelki drobiowe - 1 000 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. 9. polędwica drobiowa - 600 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. 10. szynka z indyka - 400 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. 11. kiełbasa krakowska drobiowa - 300 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. 12. kiełbasa szynkówka drobiowa - 300 kg, nomenklatura CPV: 15131135-0, PN- A-82007/A1:1998. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2016-02-25 - dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2015-02-27 - Mięso i wędliny
Dodano: 2014-09-19 - Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wieprzowego - wołowych
Dodano: 2014-03-26 - dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2014-02-13 - Mięso i wędliny
Dodano: 2013-11-06 - Dostawa artykułów spożywczych.
Dodano: 2013-10-17 - Przetarg nieograniczony dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny.
Dodano: 2013-05-20 - Dostawa wędlin
Dodano: 2013-04-17 - Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wołowo-wieprzowych
Dodano: 2013-04-15