Szpital Lipno sp. z o. o. ogłasza przetarg
- Adres: 87-600 Lipno, ul. Nieszawska 6
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 054 2880414 , fax. 054 2880414
- Data zamieszczenia: 2010-12-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Lipno sp. z o. o.
ul. Nieszawska 6 6
87-600 Lipno, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 054 2880414, fax. 054 2880414
REGON: 34057205500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitallipno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa wędlin w następującym asortymencie i ilości: Lp. Asortyment Norma J.m. Ilość 1 Kiełbasa toruńska PN-A-82007 kg 120 2 Kiełbasa zwyczajna kg 200 3 Kiełbasa parówkowa - popularna kg 100 4 Kiełbasa golonkowa ? 8cm kg 400 5 Kiełbasa cytrynowa ? 8cm kg 500 6 Kiełbasa łowicka ? 8cm kg 500 7 Kiełbasa krakowska parzona ? 8cm kg 200 8 Kiełbasa szynkowa ? 10cm kg 500 9 Szynka mielona prasowana - produkt blokowy kg 600 10 Mielonka wieprzowa - produkt blokowy kg 100 11 Szynka wieprzowa - wędzona parzona (1kg) kg 15 12 Kiełbasa biała wieprzowa parzona 100g kg 40 13 Metka łososiowa kg 100 14 Kiełbasa bankietowa bez dodatków ? 10cm PN-A-86526 kg 400 15 Pierś z indyka - produkt blokowy kg 1 000 16 Parówka delikatesowa (70g) kg 500 17 Pieczeń wieprzowa - produkt blokowy PN-A-82012 kg 200 18 Pasztetowa kg 100 19 Salceson biały wieprzowy kg 200 20 Kaszanka wieprzowa ? 8-12cm kg 200 Opakowania jednostkowe powinny być oznakowane, zawierać informacje dotyczące miedzy innymi: nazwa, adres producenta, nazwa towaru, klasa jakości, data produkcji, termin przydatności do spożycia, początkowy termin daty ważności przydatności do spożycia. Wykonawca dostarcza przedmiot zamówienia transportem przystosowanym do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311300
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 8 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: brak wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitallipno.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną