Zakład Karny w Koronowie ogłasza przetarg
- Adres: 86010 Koronowo, ul. Bydgoska
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0 52 382 22 11 , fax. 0 52 382 09 00
- Data zamieszczenia: 2018-02-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Koronowie
ul. Bydgoska 27
86010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 0 52 382 22 11, fax. 0 52 382 09 00
REGON: 31962900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: ZAKŁAD KARNY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw suszonych i strączkowych, ryb mrożonych i konserw rybnych i mrożonek. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Grupa 1: 1. Fasola biała ( jadalna ) – 2200 kg ( suszona, ziarna zbliżone do odmiany „średni Jaś” w całości, jednorodne odmiany, zdrowe, czyste bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawa w opakowaniach od 10-30 kg, nomenklatura CPV: 03221210-1, PN- 75/R-65031 2. Groch ( jadalny ) – 2200 kg ( suszony, ziarna jednorodne odmianowe, zdrowe, czyste bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawa w opakowaniach od 10-30 kg ) nomenklatura CPV: 03212213-6, PN- 72/A-77603 3.Włoszczyzna suszona – 700 kg (minimum 5-składnikowa ), nomenklatura CPV: 03212000-0 PN- A-77603:2007 Grupa 2: 1. Ryba mrożona: filet z mintaja – 300 kg (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: 15221100-0, Polska Norma: PN-A-86753:1996. 2. Burgery rybne – 2 000 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 100-160 g ) nomenklatura CPV: 15221000-3, PN- A-86753:1996 3. Płaty śledziowe – 180 kg (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: 15241200-1, Polska Norma: PN-A-86753:1996. Grupa 3: 1. Paprykarz – 1200 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300-330 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15243000-3, PN- A-86732:1991/Az4:2001 2. Konserwa szprot w pomidorze – 1000 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300-330 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV:15241000-9, PN- A-86732:1991/Az4:2001 3. Sałatka rybna – 1200 kg (ilość szacunkowa)( gramatura 300-330 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV:15243000-3 GRUPA 4: 1. Marchew mrożona krojona w kostkę – 2 500 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowanie zbiorcze 5 – 20 kg), nomenklatura CPV: 15331170-9, PN-A-78600:1992 2. Mieszanka warzywna 5-składnikowa mrożona (zawartość podstawowych rodzajów warzyw: marchew, brokuły, kalafior, pietruszka, seler) – 2 500 kg ( ilość szacunkowa ), (opakowanie zbiorcze 5 – 20 kg), nomenklatura CPV: 15331170-9, PN-A-78608:1997 3. Mieszanka warzywna 7-składnikowa mrożona (ilość szacunkowa) – 2 500 kg, (opakowanie zbiorcze 5 – 20 kg), nomenklatura CPV: 15331170-9, PN-A-78608:1997 4. Mieszanka warzywna 6-składnikowa mrożona - (ilość szacunkowa) – 800 kg, (opakowanie zbiorcze 5 – 20 kg), nomenklatura CPV: 15331170-9, PN-A-78608:1997 5. Bukiet warzyw (marchew, kalafior, brokuł) (ilość szacunkowa) – 700 kg, (opakowanie zbiorcze 5 – 20 kg), nomenklatura CPV: 15331170-9, PN-A-78608:1997 6. Włoszczyzna paski (marchew, seler, pietruszka, por) (ilość szacunkowa) – 2 000 kg, (opakowanie zbiorcze 5 – 20 kg), nomenklatura CPV: 15331170-9, PN-A-78608:1997 7.Truskawka mrożona – 600 kg (ilość szacunkowa), w opakowaniach min. 2 kg. Nomenklatura CPV:15332100-5, Polska Norma: PN-A-78652:1997/Az1:2002P. 8. Kalafior mrożony – 500 kg (ilość szacunkowa), w opakowaniach min. 2kg. Nomenklatura CPV: 15331170-9, Polska Norma: PN-A-78602:1996. 9. Koperek mrożony – 70 kg (ilość szacunkowa), w opakowaniach min. 0,25 kg. Nomenklatura CPV: 15331170-9, 10.Pietruszka nać – 70 kg (ilość szacunkowa), w opakowaniach min. 0,25 kg. Nomenklatura CPV: 15331170-9, GRUPA 5: 1. Pierogi z serem mrożone – 380 kg (ilość szacunkowa), w opakowaniach min. 450 g, nomenklatura CPV:15896000-5, Polska Norma: PN-A-78600:1992P. 2. Pierogi z mięsem mrożone – 380 kg (ilość szacunkowa), w opakowaniach min. 450 g, nomenklatura CPV:15896000-5, Polska Norma: PN-A-78600:1992P. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221210-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną