Przetargi.pl
dostawa warzyw, owoców, grochu i fasoli

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 26-600 Radom, Wolanowska
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 48 61 31 104, 48 61 31 234, , fax. 48 330 86 13
  • Data zamieszczenia: 2018-07-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    Wolanowska 120
    26-600 Radom, woj. mazowieckie
    tel. 48 61 31 104, 48 61 31 234, , fax. 48 330 86 13
    REGON: 32082200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa warzyw, owoców, grochu i fasoli
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw, owoców, grochu i fasoli Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. W okresie 60 dni od daty podpisania umowy ( dotyczy część nr 1 i część nr 2 ) wybrany Wykonawca będzie wykonywał dostawy ziemniaków, warzyw i owoców po cenach z formularza oferty. Po 60 dniowym okresie Wyliczenie ceny jednostkowej brutto dostarczanego asortymentu będącego przedmiotem umowy ( dotyczy część nr 1 i część nr 2 ) będzie każdorazowo następować zgodnie z zapisem w §9 zawartym we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 5 niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Przedmiot zamówienia ( groch i fasola - część nr 3 ) przez cały okres umowy, Wykonawca będzie dostarczał po cenach z formularza oferty. Część nr 1 ( dostawy ziemniaków ) lp Nazwa artykułu jednostka miary ilość Wspólny słownik zamówień 1 Ziemniaki jadalne, zdrowe, czyste kg 120000 03212100-1 2 Ziemniaki młode jadalne, zdrowe, czyste kg 20000 03212100-1 Ziemniaki – bulwy dojrzałe, zdrowe, niezzieleniałe, czyste, suche, nienadmarznięte, bez pustych miejsc w środku. Część nr 2 ( dostawy warzyw i owoców ) lp Nazwa artykułu jednostka miary ilość Wspólny słownik zamówień 1 Jabłka deserowe – soczyste, zdrowe, jednakowej wielkości kg 21000 03222321-9 2 Kapusta biała – główka zdrowa kg 15000 03221410-3 3 Kapusta czerwona– główka zdrowa kg 5000 03221410-3 4 Marchew - zdrowa kg 14000 03221112-4 5 Cebula biała, zdrowa kg 12000 03221113-1 6 Pietruszka – korzeń zdrowa kg 8000 03221110-0 7 Seler - korzeń, zdrowy kg 7000 03221110-0 8 Por - zdrowy kg 6000 03221110-0 9 Ogórek gruntowy – świeży, jednakowej wielkości kg 4000 03221270-9 10 Pomidor świeży, dojrzały, czerwony kg 1500 03221240-0 11 Papryka czerwona – świeża, dojrzała kg 6000 03221230-7 12 Kapusta pekińska, kg 1000 03221400-0 13 Kalafior – świeży, szt. 1000 03221420-6 14 Sałata masłowa, świeża szt. 500 03221310-2 15 Buraki ćwikłowe (czerwone), zdrowe kg 15000 03221111-7 16 Brukselka kg 200 03221440-2 17 Rabarbar kg 2000 03221300-9 18 Fasolka szparagowa kg 500 03221212-5 19 Śliwki - świeże kg 1500 03222334-3 20 Kalarepa – świeża kg. 300 03221114-8 21 Kapusta biała – młoda, zdrowa kg. 5000 03221410-3 22 Gruszka, świeża kg 2000 03222322-6 23 Cukinia, świeża, zdrowa długość do 30 cm. kg 500 03212100-1 24 Pieczarki – świeże, białe, zdrowe kg 5000 03221260-6 Warzywa i owoce mają być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie wartości użytkowej. Warzywa i owoce maja być o kształcie charakterystycznym dla odmiany, zabarwieniu i przekroju typowym dla danej odmiany, bez nadmiernej wilgotności zewnętrznej, bez objawów chorobowych oraz bez śladów gnicia, więdnięcia, wyschnięcia lub zmarznięcia. Część nr 3 ( dostawy grochu i fasoli ) lp Nazwa artykułu jednostka miary ilość Wspólny słownik zamówień 1 Fasola Jaś średni, łuskana, zdrowa o jednolitej odmianie i partii, świeżym wyglądzie, właściwym kształcie, zapachu, smaku i barwie oraz stopniu dojrzałości ( opakowanie do 25 kg ) kg 2000 03221210-1 2 Groch łuskany , zdrowy o jednolitej odmianie i partii, świeżym wyglądzie, właściwym kształcie, zapachu, smaku i barwie oraz stopniu dojrzałości ( opakowanie do 25 kg ) kg 2000 03221220-4
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03212100-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach