Wyższa Szkoła Straży Granicznej ogłasza przetarg
- Adres: 75-531 Koszalin, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-12-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wyższa Szkoła Straży Granicznej
ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92
75-531 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
REGON: 526382626 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://wssg.strazgraniczna.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw i owoców świeżych, przetworzonych oraz mrożonych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa warzyw i owoców świeżych w ilości do 19 251,5 kg/sztDostawa warzyw i owoców przetworzonych w ilości do 3451 kgDostawa warzyw i owoców mrożonych w ilości do 5950 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03212100-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia może się ubiegać Wykonawca, który spełnia poniżej określone warunki udziału w postępowaniu dotyczące uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów (dotyczy każdego zadania):Wykonawca spełnia warunek jeżeli wykaże że:1) zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) zwaną dalej „ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia”, posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej, z zastrzeżeniem art. 63 ust. 2 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia;2) stosownie do art. 59 ust. 1 i 3 i art. 73 ust. 1 pkt. 1 lit. d ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia Wykonawca posiada wdrożony system HACCP (Hazard Analysis And Critical Control Points) lub posiada jeden z poniższych certyfikatów, tj.:- BRC (Global Standard – For Food Safety)- IFS (International Food Standard)- FSMS (Food Safety Management Systems).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-15
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2024 roku
Dodano: 2023-12-23 - Dostawa warzyw i owoców świeżych, przetworzonych oraz mrożonych
Dodano: 2021-01-11 - Dostawa warzyw i owoców świeżych, przetworzonych oraz mrożonych
Dodano: 2020-12-03 - Dostawa warzyw i owoców gr I realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego
Dodano: 2020-10-23 - sukcesywne dostawy warzyw, ziemniaków i owoców dla Aresztu Śledczego w Koszalinie
Dodano: 2020-10-13 - sukcesywne dostawy warzyw, ziemniaków i owoców dla Aresztu Śledczego w Koszalinie
Dodano: 2020-06-17 - Dostawa warzyw i owoców świezych
Dodano: 2020-06-17 - Dostawy ziemniaków
Dodano: 2020-02-11 - Dostawa warzyw gr I, II i owoców gr I realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego
Dodano: 2019-10-24 - dostawę ziemiopłodów, warzyw przetworzonych oraz owoców .
Dodano: 2019-10-11