Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców świeżych, konserwowanych, przetworzonych i mrożonych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy

Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy ogłasza przetarg

  • Adres: 85-861 Bydgoszcz, ul. Glinki 86
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 3498400
  • Data zamieszczenia: 2013-03-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
    ul. Glinki 86 86
    85-861 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 3498400
    REGON: 09058537000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sppsp.bydgoszcz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców świeżych, konserwowanych, przetworzonych i mrożonych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców świeżych, konserwowanych, przetworzonych i mrożonych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy zgodnie z ilościami zamieszczonymi w specyfikacji. Zakres zamówienia obejmuje dostawę Część I: botwinka 500 pęczków, brokuły 100 szt., buraki ćwikłowe 2000 kg, cebula biała 1500 kg, czosnek polski 500 szt., kalafior świeży 600 szt., kapusta biała 2000 kg, kapusta młoda 800 szt., kapusta czerwona 1000 kg, kapusta pekińska 600 szt., koper zielony 2000 pęczków, marchew 1000 kg, ogórki świeże 1000 kg, por 100 kg, rzodkiewka biała 100 kg, sałata zielona 3000 szt., seler korzeń 500 kg, szczypiorek 1700 pęczków, papryka świeża czerwona 300 kg, papryka świeża zielona 300 kg, papryka świeża żółta 300 kg, pieczarki świeże 1200 kg, pietruszka korzeń 500 kg, pietruszka zielona natka 2000 pęczków, pomidory 2500 kg, pietruszka ozdobna 300 szt., ziemniaki późne 30000 kg, ziemniaki wczesne 8000 kg, ogórek kiszony 1500 kg, kapusta kiszona 2200 kg, ogórek małosolny 500 kg, fasola biała drobna 200 kg, fasola biała Jaś 500 kg, groch łuskany 500 kg, sałata ozdobna zielona i czerwona 300 szt., gruszki świeże 3000 kg, jabłka 5000 kg, banany 3000 kg, brzoskwinie 300 kg, kiwi 300 kg, mandarynki 500 kg, nektarynki 500 kg, pomarańcze 2600 kg, arbuzy 500 kg, winogrono ciemne 100 kg, winogrono jasne 100 kg, Część II: włoszczyzna mrożona paski 2200 kg, brokuł mrożony 500 kg, kalafior mrożony 500 kg, marchew mrożona kostka 500 kg, marchewka z groszkiem mrożona 1000 kg, marchew cała mini 500 kg, mieszanka warzywna chińska 500 kg, mieszanka warzywna mrożona 7-składnikowa 500 kg, groszek mrożony 500 kg, fasola szparagowa 500 kg, frytki ziemniaczane 200 kg, mieszanka kompotowa 600 kg, wiśnie mrożone 600 kg, rabarbar mrożony 500 kg, truskawka mrożona 600 kg, śliwka mrożona 500 kg, jagody mrożone 200 kg, porzeczka czarna 500 kg, szpinak mrożony 100 kg, Część III: papryka marynowana ćwiartki 100 szt., papryka marynowana paski 100 szt., ogórek konserwowy 300 szt., ogórek konserwowy 200 szt., papryka marynowana 100 szt., oliwka czarna 50 szt., oliwka zielona 50 szt., szparagi całe 100 szt., szczaw przecier 100 szt., koncentrat pomidorowy 600 szt., kukurydza konserwowa 600 szt., groszek konserwowy 300 szt., fasola konserwowa czerwona 300 szt., ananas konserwowy 300 szt., seler konserwowy 400 szt., brzoskwinie konserwowe 200 szt., pieczarki marynowane 300 szt., fasola szparagowa konserwowa 200 szt., dżem truskawkowy 400 szt., dżem porzeczkowy 400 szt., dżem wiśniowy 400 szt., dżem brzoskwiniowy 300 szt., dżem malinowy 300 szt., marmolada wieloowocowa 100 szt., powidła śliwkowe 100 szt., barszcz czerwony koncentrat 200 szt., żurawina do mięs 100 szt., żur śląski 500 szt., chrzan tarty 600 szt., , orzechy włoskie 100 szt., rodzynki sułtańskie 100 szt., śliwka kalifornijska 50 szt., susz owocowy 25 szt., olej roślinny 600 szt., sok jabłkowy 200 szt., sok pomarańczowy 200 szt., sok czarna porzeczka 200 szt., sok pomidorowy 200 szt., słonecznik łuskany 100 szt., woda mineralna niegazowana 800szt. Część IV: jajka świeże 35000szt. Miejsce dostawy: Bydgoszcz, ul. Glinki 86 oraz Tylna Góra gmina Koronowo (ok. 30% z szacowanej ilości asortymentu)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie przewiduje się

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sppsp.bydgoszcz.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną