Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców przetworzonych, produktów przemiału zbóż i innych art. spożywczych dla potrzeb Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego KAPER w Juracie

Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper" ogłasza przetarg

  • Adres: 84-141 Jurata, ul. Mestwina 45
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 6752-324 , fax. 58 6752-164
  • Data zamieszczenia: 2013-03-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper"
    ul. Mestwina 45 45
    84-141 Jurata, woj. pomorskie
    tel. 58 6752-324, fax. 58 6752-164
    REGON: 14273254600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.kaperjurata.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytucja gospodarki budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców przetworzonych, produktów przemiału zbóż i innych art. spożywczych dla potrzeb Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego KAPER w Juracie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy warzyw i owoców przetworzonych, produktów przemiału zbóż i innych art. spożywczych do Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego KAPER w Juracie. Zamawiający wymaga, aby oferent sprzedał i dostarczył własnym transportem różne produkty spożywcze. Przewidywana szacunkowa ilość produktów została szczegółowo przedstawiona w opisie przedmiotu zmówienia stanowiącym złącznik nr 2 do SIWZ. Produkty te powinny być dostarczane do siedziby Zamawiającego co najmniej 3 razy w tygodniu w dni powszednie ( od poniedziałku do piątku) w godz. 8.00 - 10.30. Dostawy winny być realizowane w terminie jednego dnia od dnia zgłoszenia zapotrzebowania telefonicznie przez Zamawiającego. Wielkość zamówienia na rok 2013 została oszacowana na podstawie średniej wielkości zużycia poszczególnych artykułów z okresu ostatniego roku tj. roku 2012. Rzeczywista ilość zakupionych produktów będzie uzależniona od faktycznych potrzeb Zamawiającego. Z powyższego powodu Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości produktów w okresie objętym umową. Stosowne zastrzeżenie w tym zakresie zawiera umowa (wzór- zał. nr 3 do SIWZ) Koszty dostaw oferent uwzględnia w cenie zamówienia. Płatność realizowana będzie przelewem, po wykonaniu dostawy, w terminie 21 dni od daty doręczenia faktury. Zamawiane wyroby muszą odpowiadać wszelkim normom określonym w obowiązujących przepisach dotyczących jakości zdrowej żywności: - być w pierwszym gatunku i jakości - posiadać wymagane atesty i certyfikaty - muszą być świeże i posiadać maksymalny termin przydatności do spożycia, - muszą być dostarczane przez uprawnione osoby, transportem odpowiednim do rodzaju przewożonych artykułów (aktualne badania i dopuszczenia SANEPIDU)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153300000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kaperjurata.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach